A hála gyakorlása boldogabb élet kulcsa

Amikor hálásak vagyunk, jobban szerethetőek leszünk, és jobban befogadóak az élet adta örömökre. A hála napi szintű gyakorlása, segít pozitívan látni mindennapjainkat, segít csökkenteni a stressz okozta feszültséget. A hála gyakorlása stresszoldó, optimizmust erősítő hatékony folyamat. Légy hálás, hogy hálálkodhatsz!

A zene boldoggá tesz!

A zene, és azon belül is a vidám és pozitív zene, fantasztikus hatással van nemcsak kedélyállapotunkra, hanem boldogságszintünkre is. Az örömzene magas szinten harmonizál, energetizál, és elősegíti a boldogság hormonok termelődését. Keress pozitív zenéket és az egész belső világod fényre derül!

Jobb adni, mint kapni!

Az adásban rejlenek az élet legszebb pillanatai. Amikor másoknak adunk, az agyukban aktiválódik az öröm, a hit és a szocializációs képesség. A segítőkészség, adás képessége beindítja agyunkban a Bétaendorfin termelést, ami boldoggá tesz minket és partnerünket is egyaránt.

A boldogság ragályos

Ha kapcsolódsz boldog emberekkel, te is boldogabbá válsz. Bizonyított tény, hogy ha boldog, életigenlő emberekkel tartod a kapcsolatot, az 15%-al növeli a te boldogságodat, de az is boldogságnövelő, ha ismeretlen emberekkel találkozol.

Kiemelt kép: illusztráció

4 / 4 oldal