Börtönbe megy az a férfit, aki tavaly feltörte Oszvald Marika autóját, amelyből fellépőruhákat és ékszert vitt el. A tolvaj többszörös visszaeső, már tizenöt alkalommal elítélték különböző bűncselekmények miatt.

Az Operettszínház sztárja egy fellépése előtt csak néhány percre ugrott haza. Az autójában hagyta a színházi kellékekkel, parókákkal tele bőröndjét. Két értékes fellépőruhája és az édesanyjától kapott fülbevaló is az autóban maradt.  Míg a művésznő a lakásában tartózkodott, addig feltörték az autóját és mindent elvittek belőle.

A helyszínelésnél a közeli szórakozóhely tulajdonosa ajánlotta fel a biztonsági kamerájának a felvételeit, ez alapján azonosították a tolvajt. Akkor derült ki, hogy a férfi nemcsak ezt az egy autót törte fel – írja a Blikk

Pár nap múlva meg is találták a tettest, annak lakásában pedig Oszvald Marika cuccait. Kivéve a sminkkészletét, azt ugyanis addigra valaki már elhasználta.

A művésznő megbocsátott a tolvajnak, de azt mondja, ha találkozna vele, biztosan megkérdezné, hogy miért választotta ezt az életformát.

Kedden jogerősen egy év tíz hónapra ítélték a férfit, akinek nem ez az első bűncselekménye. Eddig tizenötször volt már börtönben lopások, bankkártyás csalás és kábítószeres ügyek miatt.

Kiemelt kép: illusztráció, belső kép: Oszvald Marika ellopott cuccai, police.hu