Molnár Anikó a barátnőjével rendbe tette Gesztesi Károly elhanyagolt síremlékét, mert a nyughely gyászos állapotban volt szerintük. A köszönet helyett a színész özvegye feljelentést tett az egykori valóságshow szereplő ellen.

A Bors információ szerint a tragikusan elhunyt színész (akivel kapcsolatosan többször is beszámolt már a LikeNews.hu) özvegye, Nikoletta finoman szólva nem örült az önkéntes jó cselekedetnek, sőt a rendőrségen fel is jelentette a „jótevőket” azaz Molnár Anikót (akiről szintén korábban beszámolt már LikeNews.hu) és barátnőjét.

Úgy tudni elsősorban azért fordult a hatóságokhoz az özvegy, mert a sír rendbetétele a család engedélye nélkül történt. Részletesen azt sérelmezi Nikoletta, hogy a két hölgy nem csak elegyengette a sír földjét, hanem a nyughelyet átrendezte, illetve eltávolította róla az azon lévő csokrokat, majd a fejfát egy koszorúval fedte el.

Ezen felül és feltehetőleg elsősorban ezért is kelt haragra Gesztesi Károly özvegye, mivel Molnár Anikó a rendbetétel előtt a közösségi médiában egy posztot is közölt az igencsak elhanyagolt állapotú sírról.

A világhálóra kikerült bejegyzés hatására sokan igen élesen bírálták az elhunyt színművész családját, akik állítják, hogy nem volt elhanyagolva a sír. A Gesztesi család jogi képviselője, dr. Borbély Zoltán bocsánatkérést várna a celebtől, aki ezt elutasítja, mondván semmi rosszat nem tett.

Mivel bűncselekmény nem történt, mert ugye rongálás és hasonló bűntett sem történt, így valószínű polgárjogi útra terelődik majd az ügy a Bors beszámolója alapján.

Kiemelt kép: Gesztesi Károly – Forrás: tv2