Felfoghatatlan annak a versendi nőnek a tette, aki újszülött csecsemőjét ölte meg, hogy így titkolja el annak születését. A rendőrséget szerda reggel értesítették arról, hogy K. valószínűleg titokban szülte meg gyermekét.

A LikeNews.hu is megírta, hogy szerda egy festékesvödörbe rejtette csecsemőjét egy Baranya megyei asszony. Az asszony először tagadta, hogy gyermeket szült. Az erről szóló cikket itt tudod elérni.

A Blikk most azt írja, hogy  kegyetlen brutalitással végeztek a csöppséggel. Több helybéli is azt állítja, hogy felgyújtották az újszülöttet, s csak ezután rejtették el a festékesvödörben.

„Mindenki látta rajta, hogy terhes, ám ha rákérdeztünk, tagadta. Azt mondta, csak pár kilót szedett magára” – mondta az egyik szomszéd, aki szerint a család cseppet sem élt példás életet.

„A férj folyamatosan iszik. Éppen úgy, ahogyan csütörtök reggel is. Kicsit sincs összetörve. Amikor iszik, akkor agresszív” – mesélte a Blikknek egy helybéli.

A családban ez lett volna az ötödik gyerek. A legidősebb már felnőtt, a legkisebb tíz év körüli. Az asszony egy héttel a szülés előtt orvoshoz ment, hogy fertőtlenítőszert kérjen. Azt mondta az orvosnak, a férje sérült meg, ezért van szüksége a szerre.

Az édesapa a Facebook ezt írt a tragédia után: „Ha hiszitek, ha nem, én nem tudtam semmiről. Három hónapja külön vagyunk! Ahol 4 gyerek tud enni, ott 5 is, én így gondolom! Nekem ez a legnagyobb fájdalom! Én otthon vagyok a gyerekeimmel, az Illető nincs otthon!” 

Az anyát jelenleg is kórházban ápolják, a rendőrségi tájékoztatás szerint nincs kihallgatható állapotban.

Kiemelt kép: Versend – Forrás: MTI