Az egykori élsportoló komoly küzdelmet vív a koronavírussal, amelyet ő és párja is elkaptak. Növényi még mindig otthonában lábadozik, úgy érzi, a nehezén talán túl van.

Megterhelő időszak

Rendkívül megterhelő időszakon van túl Növényi Norbert, aki ádáz küzdelmet folytat a koronavírussal. Az egykori élsportolót egyik pillanatról a másikra döntötte le a lábáról a vírus. Párjának enyhébb tünetei voltak, ő azonban a mai napig küzd a teljes gyógyulásért.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rettenetes betegség

„Nagyon komolyan kell venni ezt az egészet. Ez nem egy influenza, nem egy megfázás, ez semmihez sem fogható, pokoli, rettenetes betegség” – mondta a SlágerTV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi, aki még mindig otthonában lábadozik, így forgatni sem tud Bárdosi Sándorral. A két jómadár most online tartja a kapcsolatot.

Magas láza volt

„Nagyon köszönöm a sorsnak, a jóistennek, bárki is volt, aki döntött erről, hogy életben vagyok! Nyolc napon keresztül 40 fok közeli lázam volt. Aztán ez elmaradt és felváltották olyan köhögési rohamok, hogy megszólalni sem tudtam.”

Alig kapott levegőt

“Minden pillanatban azt gondoltam, hogy szétrobban tőle a fejem, a mellkasom vagy a homlokom. Alig tudtam levegőt venni, csakis olyan aprókat, amitől azt éreztem, hogy ennyi nem lesz elég, biztosan meg fogok fulladni.”

Mindene fájt

“Mindenem fájt, olyan érzésem volt, mintha a szememet is ki akarná nyomni valami a helyéről, miközben mindenembe szöget vernek. Minden percet úgy éreztem, hogy ez lesz az utolsó…Senkinek nem kívánom azt, amin keresztülmentem” – emlékezett vissza Növényi, aki még mindig otthonában lábadozik.

Otthonában gyógyul

Még mindig köhög

„Még mindig köhögök, az elmúlt pár nap az, amikor kezdem magamat egy kicsit jobban érezni. Talán a nehezén már túl vagyok, bízom benne, hogy minden rendben lesz most már” – mondta az egykori élsportoló, akinek kollégája, Bárdosi Sándor nagyon várja, hogy Növényi Norbert teljesen felépüljön.

Bárdosi Sanyival online tartják a kapcsolatot

Bárdosi Sanyi is nagyon megijedt

„Nagyon megijedtem, hogy Norbi ilyen állapotba került, sajnálom, amin keresztül kellett mennie. Szívesen segítenék neki, amiben csak tudok, de azt mondta nem igazán van ilyen. Így inkább csak tartom benne a lelket és nyomom a melót addig is, amíg vissza nem tér és újra együtt forgathatunk” – mondta Bárdosi Sándor a SlágerTV-n látható, közös műsoruk kapcsán.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső kép: Spotlight Media