A Győr környékén élő férfi az interneten bűvkörébe vonta a 11 éves gyereket. Többször elutazott Érdre, hogy találkozzon vele, titkos szerelmi viszonyt alakított ki a gyerekkel. A bűnös románc addig tartott, amíg a kislány el nem árulta a szüleinek mi történt.

Két évig tartott a bűnös románc

A férfi és a kislány kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött. Az akkor 11 éves gyermeket egyre inkább bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult.

Rávette a kislányt a titoktartásra

A férfi mindvégig tudta, kapcsolatukat, annak büntethetősége miatt titokban kell tartaniuk, a lányt is erre vette rá, nehogy lebukjon.

Erdőkben bújtak össze

Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra.

Messenger üzenetek után testi kapcsolat

Az előzőleg üzeneteket váltva megbeszélt találkozókon többször testi kapcsolatot is létesített a kislánnyal.

Bevallotta az apukájának

Viszonyukra akkor derült fény, amikor a gyermek végül szülője kérdésére bevallotta, az apa pedig feljelentést tett a rendőrségen.

Lekapcsolták a férfit

Az érdi nyomozók is több száz kilométert utaztak, október 14-én délután elfogták, előállították és őrizetbe vették a 35 éves férfit.

Nem tagadta

Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, bűnös cselekedetét nem tagadta. Lakóhelyén mobiltelefonját és számítástechnikai eszközeit lefoglalták. Az azóta letartóztatott férfi elleni eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából