Felfoghatatlan szörnyűséget kellett átélnie az egykori x-faktoros, Petics Kristóf szeretteinek. A fiatal énekest az édesanyja, a húga és egyik barátnője találták meg holtan a város közepén lévő tóban.

„Szerdán írt volna alá egy szerződést, boldog volt” – ezt mondta a Blikknek megtörten az egykori x-faktoros, Petics Kristóf édesapja.

A fiatal fiú éppen a TV2-höz akart szerződni, amikor bekövetkezett a tragédia.

A gyászoló szülő szerint baleset történhetett, a fia ugyanis fizikailag próbált felkészülni leendő szereplésére. A fiatal futni járt, s az apja szerint így tett akkor is, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a település közepén lévő tóba fulladt.

Kristóf nem ért haza időben szombaton este. Először pénztárcáját találta meg valaki, majd juttatta vissza a családnak, ezután kezdték el keresni őt.

Az X-Faktor rosszfiújának legjobb barátja szerint is baleset történhetett, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Kristóf iszogatott a tó mellett. Ez a hely ugyanis az egyik kedvence volt.

„Talán ezért nem tudott kimászni a vízből. Végtelenül lelkis ember volt. Mindig azt mondta, ha valami baj történik vele, ne sírjunk azért, hogy elment, örüljünk annak, hogy élt” – mondta a barát.  

Kiemelt kép: Petics Kristóf – Forrás: RTL klub