Az Aldinál ismét magasabbra tették a lécet. Havi 1,2 milliót, vagyis nettó 800 ezret keresnek náluk azok a pályakezdő vezetők, akik több áruházért felelnek. Az eddigi A3-as Audijukat BMW-re cserélik. Szakirányú végzettséghez sem feltétlenül ragaszkodnak, a rátermettség az igazán fontos.

Három és félszer többet keresnek

Az 1,2 millió forintos bruttó bér 798 ezer forintos nettó fizetésnek felel meg, ha a jelentkezőnek nincs még eltartott gyermeke. Ez az összeg majdnem a 3,5 szerese az országos átlagbérnek, ami a legutóbbi mérések szerint 233 ezer forint Magyarországon – írja a G7.

Nagy terheltség

Az állás nem kis terheléssel és felelősséggel jár, hiszen a regionális vezetők 4-5 bolt üzletmenetét koordinálják,akár 150 dolgozó is tartozhat hozzájuk, és alapvetően nekik kell felelni azért, hogy a területen a lánc hozza az elvárt forgalmat. Témába vág: Elküldené a fenébe a Lidl, Aldi, Spar és a többi nemzetközi láncot Magyarországról a miniszter

Felemelték a fizetéseket

Az Aldi napokban megtartott karriereseményén azzal rukkoltak elő, hogy a belépő szintű vezetői bért (a 9 hónapos betanulás után) bruttó 1,2 millió forint fölé emelték, az Audit pedig 3-as BMW-re cserélték. Sőt, míg korábban még alapelvárás volt, hogy a jelentkezők szakirányú felsőfokú végzettséget mutassanak fel, ma már ezt is enyhébben kezelik. A teljes cikket ide kattintva éred el!