A színész már gyerekként megcsillogtatta színészi képességeit. Akkor még csak a szomszédoknak szavalt, azonban a visszajelzésüknek köszönhetően egyre inkább azt érezte: színész lesz.

Énekkarba járt

Csuja Imre, a Jászai Mari-díjas színművész már gyerekkorában elképesztően meghatározó zenei- és irodalmi nevelésben részesült. A zeneiséget az énekkarban szívta magába, míg az irodalmat nagymamája verselése hozta be az életébe. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jó hasznát vette a zenei oktatásnak

„Énekeltem az iskolai énekkarban, amit nagyon szerettem. Egyrészt jó alapokat hoztam innen, másrészt szerettem is és a közösség is nagyon jó volt” – emlékezett vissza a színész, aki jó hasznát vette a zenei oktatásának, hiszen az RTL Klubon látható, ’Nagy szám’ című műsorban énekesi tehetségét is megvillantotta.

Ezt a dalt adta elő a Nagy számban:

Soha nem felejti el honnan indult

A színművész soha nem felejti el, honnan indult és hogy milyen sokat köszönhet nagymamájának, aki megszerettette vele a verseket.

Meghatározó élmény

„Meghatározó élmény volt számomra, ahogy a nagymamám Petőfi és Arany János verseket adott elő. Sok mindent megtanultam – a János Vitézből, Toldiból – csupán hallás alapján. Úgy éreztem, hogy én ezt tudom és szívesen is csinálom” – elevenítette fel a színész, aki az első elismeréseket a szomszédoktól kapta.

A szomszédoknak szerepelt

„Amikor átjöttek a szomszédok munka után lecsózni mindig mondták, hogy szavaljak valamit. Ott szembesültem először, hogy milyen az, ha közönség előtt egyedül szerepel az ember. Nagyon izgalmas, hátborzongató érzés volt. Mikor egy-egy reakció elhagyta az arcukat, ajkukat, nagyon szerettem” – elevenítette fel Csuja Imre az első szárnypróbálgatásait a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak. 

Nehéz évek

Mint ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta még mindig nincs túl fiai halálán Csuja Imre. A színész 29 éves gyermeke önkezével vetett véget életének még 2019-ben. Másik fia is hasonló módon halt meg, de ő 18 évvel ezelőtt. A színész hosszú idő után nemrégiben beszélt a családi tragédiáról.

Meghalt a 29 éves fia

Csuja Imre 29 éves fiának holttestét 2019 októberében, Budapesten, a 16. kerületben, a Naplás-tónál találták meg. A fiú édesapjával dolgozott a Mi kis falunk forgatásán.

Egy járókelő vette észre a holttestet

A testet egy kutyáját sétáltató hölgy vette észre a Naplás-tó melletti erdőben. A hölgy a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, akik értesítették a rendőrséget. A helyszín közelében állt egy szürke Suzuki, amivel valószínűleg az áldozat érkezett a helyszínre.

Kötelet is találtak a helyszínen

A hatóságok az iratai és a mobiltelefonja alapján azonosították Csuja Imre fiát, aki egy kötelet is vitt magával az erdőbe. A BRFK az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A másik fia is öngyilkos lett

Csuja Imre első gyermekét 18 évvel ezelőtt is tragikus körülmények között vesztette el. Bár Gergő szólt szüleinek, hogy nem szeretne élni, már a szakember sem tudott segíteni a démonjaival küzdő fiún. A színészt akkor kollégái támogatták, hogy fel tudja dolgozni a rettenetes tragédiát.

Interjút adott Csuja Imre

Csuja Imre nemrégiben a YouTube -on Péterfi Juditnak beszélt a tragédiákról, amelyek érték, arról, hogyan éli ezeket túl, az unokáiról, és persze, arról, miként éli meg, hogy az emberek a polgármester szerepével, illetve Csoki bácsival azonosítják. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csuja Imre – Forrás: ATV