Szombat este a Hamlet című darabban áll színpadra Csuja Imre, akinek gyermeke feltehetően önkezével vetett véget az életének. Volt barátnője szerint a 29 éves Bence viharos jellem volt, de csupaszív, gondoskodó társ is.

Az egész országot megrázta Csuja Imre fiának halála. A 29 éves Bencét csütörtökön találták meg holtan egy erdőben, feltehetően önként végzett magával.

A színész 16 évvel ezelőtt már átélt egy hasonló szörnyűséget, amikor idősebb fia végzett magával. Csuja Imre akkor egy időre visszavonult, nem vállalt semmilyen munkát, így próbálta feldolgozni fia halálát. Sokan azt gondolták, hogy ez most is így lesz. Az Örkény Színház sajtóosztálya a Borssal közölte, hogy szombaton a meghirdetett szereposztás szerint mutatják be a Hamlet című darabot.

A színész Poloniust játssza Shakespeare drámájának modern feldolgozásában. A kritikák szerint az ő alakításában még a fontoskodó, örök megalkuvó királyi főkamarás is szerethető figurává válik.

Közben volt barátnője, Ágnes közösségi oldalán búcsúzik egykori szerelmétől, Bencétől:  „Nagy szerelem volt, bár zűrösen kezdődött, ha egyszer memoárt írok majd, ő biztosan belekerül, mert alaposan megrengettük egymás világát. Sokáig ostromolt, én hallani sem akartam felőle, de kitartó volt. Végül a szülinapján felkért táncolni, és én elfogadtam a felém nyújtott kezet. Viharos volt. Amikor veszekedtünk, mindkettőnk vérzett, amikor kibékültünk, a nap is nekünk sütött az égről”

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

LikeNews – Mindenről tudunk! Megbízható hírportál vagyunk! Kiemelt kép: illusztráció