Csúnya sérülést szenvedett Istenes László a múlt heti adásban egy rossz mozdulat következtében.

Hatalmas fájdalmakkal járt az elmúlt hét

A Mokka műsorvezetője elmondta, hogy egész héten fájdalmai voltak, még hétfőn és kedden is.

Izomgyulladása van

Istenesnek túlterhelésből adódó izomgyulladása, húzódása van, amit csak sok pihenéssel lehet gyógyítani és nem terhelheti túl magát – írja a Bors.

Folyamatosan kezelik

A versenyzőt folyamatosan kezelik szakemberek, legfőképpen kineziotape-pel, ám sajnos lassan gyógyul.

Pénteken tudott próbálni először

A műsorvezető pénteken tudott először próbálni partnerével, Czina Boglárkával, így egyetlen nap alatt kellett felkészülniük a produkciójukra.

Nem adja fel

„Nem vagyok jól, még mindig fájnak mozdulatok, de nem adom fel, nem adjuk fel! Megpróbáljuk a lehetetlent. Szorítsatok nekünk!” – üzente Istenes a rajongóinak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szombaton a műsor alatt, a táncunk közben (remélem nem látszott) nagyon komolyan meghúzódtam. A páholyból már csak orvos támogatásával tudtam levánszorogni az öltözőbe, ahol azonnali gyógykezelést kaptam a sérülésemre. Hatalmas fájdalmaim voltak aznap és másnap is… sőt még hétfőn és kedden is. A diagnózis: túlterhelésből adódó izomgyulladás/húzódás. Azóta folyamatosan kezelik remek szakemberek, de nagyon lassan gyógyul. Ennek következtében ezen a héten még nem tudtunk próbálni egyetlen lépést sem. Mostanra kerültem olyan állapotba, hogy ma este megpróbáljuk elkezdeni a munkát, amit normálisan vasárnap délután szoktunk indítani. Nem vagyok jól, még mindig fájnak mozdulatok, de nem adom fel, nem adjuk fel! Megpróbáljuk a lehetetlent… szorítsatok nekünk!🙏 . #dancingwiththestars #mindenkitáncol #remélemhogymiis #sérülés #szorítsatoknekünk #nemadomfel @bogiczina @dancingtv2

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: TV2