Újabb versenyző sérült meg az Exatlon Hungary műsorában. Ezúttal a Kihívók csapatát erősítő Herczeg-Kis Bálint számára vált bizonytalanná, hogy folytatni tudja-e a versenyt.

A hirtelen halál futamon sérült le

Az Exatlon fiatal versenyzője lesérülve fejezte be a hétfői hirtelen halál futamot, ugyanis Bálint annyira beütötte a pályán a térdét, hogy a futamot követően kórházba kellett szállítani. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nehéz volt végigmennie a pályán

A gimnazista srác a Borsnak beszélt arról, hogy nagyon nehéz volt így végigmennie a pályán. „Nehéz volt így végigmenni a pályán, eléggé be van dagadva és fáj is. Bízom benne, hogy nincs túl nagy baj, és mielőbb vissza tudok állni. Ha szerencsésen megúszom, akkor azon leszek, hogy fokozatosan szoktassam vissza a térdemet, és a tőlem megszokott teljesítményt tudjam nyújtani” – mesélte a lapnak a játékos.

Bizonytalan a sorsát illetően

Bálint azt is elárulta, hogy egy kicsit most bizonytalan a sorsát illetően, ugyanis szerinte a versenyben számára az egyetlen hátráltató tényező egy sérülés, és nagyon bízik benne, hogy nem kell hazamennie, úgy mint néhány hete a csapattársának, Nagy Daninak.

FRISS!

Aggódik

„Persze aggódom, nehogy maradandó probléma legyen belőle, de bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül teljesen regenerálódnom.” – árulta el.

Újabb vizsgálatok

Bálintot azóta ismét megvizsgálták, az orvosnál tett látogatása után a csapattársainak beszélt arról, hogy egyelőre nem tud semmit. Megvizsgálták a térdét, de arról, hogy eredmény mikor lesz, arról nincsenek információk. Bálint elmondása szerint egyébként egyre jobb a térde, főleg az előző naphoz képest. Állítása szerint percről percre jobb már.

Bálint ezen a videón beszél arról, milyen állapotban van most:

Egy vascsőbe üthette be a térdét

Bálinttal korábban egyébként Palik László közölte a hírt, hogy további vizsgálatokra van szüksége. Bálint egyébként valószínűleg egy vascsőbe üthette be a térdét még a hirtelen halál futama közben. Ott, akkor még nem érezte, hogy mekkora a baj, ám miután lement az adrenalin szintje, akkor érezte, hogy csúnyán be van dagadva.

Itt a videó a bejelentésről:

Korábban Szabó Franciska sérült meg

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta korábban Szabó Franciska sérült meg, aki szerencsére végül folytatni tudta a versenyt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

További tartalmak a LikeNews hírportálon Exatlon Hungary témában itt érhetők el.

Kiemelt kép: Herczeg-Kis Bálint, Exatlon Hungary, TV2