Ijesztő balesetet szenvedett az Exatlon Hungary egyik stábtagja Dominikán még az első széria forgatásakor! A baleset részleteit Palik László mesélte el az Instagramon, ahol a nézők kérdezhettek tőle.

Hatalmas puffanást hallottak

„Női döntő, a mindent eldöntő meccs előtt este a lányok már készülnek, hogy mennek a rajthoz. Egyszer csak mindenki felugrik, még én is, mert előbb egy puffanást, majd egy sikolyt hallottunk” – kezdte mesélni Palik László. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gelencsér Timi nagyon megijedt

Miután az egyik operatőr lezuhant Gelencsér Timi, aki akkor még versenyzőként erősítette az Exatlon csapatát zokogni kezdett, ugyanis azt hitte, hogy tragédia történt, őt Palik László tudta megnyugtatni az extrém helyzetet követően. „Egy testet láttam zuhanni a sötétben. Én azt hittem, hogy meghalt és végignéztem” – mondta Timi.

Feltudott kelni

Szerencsére a stábtag nem szenvedett súlyosabb sérülést, saját maga kelt fel a homokból – írja a Blikk.

A teljes videót itt tekinthetik meg

Ebből szerelem lesz?

Dúlhat a szerelem az Exatlon háza táján! A LikeNews is megírta, hogy kiderült, hogy Kővári Viktornak nagyon tetszik az egyik csapattárs Buzás Dóri, ám a lány erről egyelőre még fogalma sincsen.

FRISS! Lelkileg megjárta a poklot Xantus Barbara, miután elvesztette a munkáját

Szendy Lilla kiközösítve érzi magát

Közben a Bajnokoknál is drámai a helyzet, nemrégiben Szendy Lilla fakadt ki, mert úgy érzi, hogy kiközösítik csapattársai. A bánatát barátnőjének, Tóth Jankának sírta el. “Mi vagyunk kiközösítve és nem mi közösítünk ki hat embert ketten” – mondta Lilla Jankának. A sportoló elmondta, hogy egyre inkább azt érzi, hogy nem szeret az Exatlonban lenni. További tartalmak a LikeNews hírportálon Exatlon Hungary témában itt érhetők el.

Janka örül, hogy Lilla beszélt vele

„Lillában szerintem most túl sok tüske van. Örülök, hogy velem megosztotta a problémáit. Szerintem kellett ez a kisebb balhé a csapaton belül, hogy ez végre kijöjjön belőle” – mondta Janka, aki egy kisebb pofont is adott csapattársának, hogy jobb belátásra bírja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Exatlon Hungary, TV2