Többen nem jelentek meg Lajcsi büntetőperén. A trombitaművész sem jelent meg, csak úgy mint az ügyvédje, valamint a bíró sem.

Kórházba került

„Eszem ágában sem volt hiányozni a tárgyalásról, de csütörtök óta pokoli fájdalmaim vannak, azonnal be kellett mennem a kórházba” – mondta a Blikknek Lajcsi.

Gyulladásos vesegörcse van

A művész koronavírus-tesztje negatív lett, de hamar kiderült ,hogy más súlyos baj áll a háttérben.

„Hamar kiderült, gyulladásos vesegörcsöm volt, azóta is kórházban vagyok. A vezető orvos nemrég arról tájékoztatott, nem kizárt a műtéti beavatkozás, úgyhogy pár napig még itt kell maradnom” – folytatta a trombitás a Blikknek.

Ügyvédje koronavírusos

Lajcsi elmondta,hogy ügyvédje azért nem jelent meg a tárgyaláson, mert az ő koronavírus-tesztje pozitív eredményt produkált.

Végül nem az ügyvéd és Lajcsi hiánya miatt napolták el a tárgyalást

Lajcsi a Blikktől tudta meg,hogy végül nem az ő hiánya és a védője hiánya miatt nem volt tárgyalás.

„Tényleg a bíró betegsége miatt napolták el? Ez érdekes. Most gondolok valamit, de jobb, ha azt megtartom magamnak, bár szerintem az olvasók is emlékeznek még arra, hogy a legutóbbi tárgyaláson mi történt. Most is csóválom a fejemet” – mondta Lajcsi.

Kapcsolódó!

Előkerült egy koronatanú: Nem Lajcsi építtette a Boglárka lakóparkot!

Covid-gyanúst engedtek be a tárgyalóterembe

Az egy hónappal ezelőtti tárgyaláson a harmadrendű vádlottat a biztonsági őrök nem akarták beengedni a bíróság épületébe, mert kiderült, hogy az édesapja koronavírus gyanújával karanténban van, de a bíró kiment és bekísérte a tárgyalóterembe, de később kiderült, hogy a férfi valóban fertőzött volt.

Öt éve tart a kálvária

Lajcsit és feleségét öt évvel ezelőtt vádolták meg közműlopással, habár ártatlannak vallja magát az énekes, 125 napot töltött letartóztatásban.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Lagzi Lajcsi élete rémálommá vált a koronavírus miatt

Kiemelt kép: Galambos Lajos