Teljes átéléssel szurkolt kedvenc csapatának György herceg, aki úgy tűnik, ezen a téren is apja nyomdokaiba lép. A kis trónörökös a királyi család legnépszerűbb tagja, így nem csoda, hogy minden róla készült felvételért odavannak a rajongók.

Tündéri felvételt osztott meg hivatalos Instagram oldalán az angol királyi család: Vilmos herceg és Katalin focimeccsen jártak, egész pontosan a Norwich City – Aston Villa FC mérkőzésen, amelyre magukkal vitték legidősebb gyermeküket is, a hatéves Györgyöt. A kisfiú, édesapjához hasonlóan, hatalmas Aston drukker lehet, legábbis erről árulkodik egy rövid kis videó, amely rögzítette a herceg szurkolását.

https://www.instagram.com/p/B3P_hXWl6fV/

György valóságos örömujjongásban tört ki kedvenc csapatuk gólja után, fel-alá ugrált, mosolya pedig olyan széles volt, hogy még a kiesett fogacskáinak helye is jól láthatóvá vált.

Szülei ennél visszafogottabban örültek az Aston 5-1-es sikerének, de Katalin is elnevette magát kisfia aranyos reakcióján.

Néhány napja tették közé György hercegről azt a fotót, amelyet édesanyja készített születésnapján.

A rajongók odavannak a felvételért, hiszen György a szokásos mosolyát igyekszik bevetni, azonban mivel éppen a fogváltás időszakában van, azért foghíjasan vigyorog a fotón.

Kiemelt kép: György herceg