Drogot találtak Szájer József táskájában a brüsszeli rendőrök.

Újabb részletek

A brüsszeli ügyészség újabb információkat osztott meg arról a péntek esti szexpartiról, amelyen Szájer József is ott volt.

Véres volt a keze

„Egy járókelő jelezte a rendőröknek, hogy látott egy férfit a csatornán leereszkedni; meg is mutatta nekik, hogy ki volt az. A férfi keze véres volt, valószínűleg a menekülés közben sérült meg. Drogot is találtak a táskájában. Az illetőnél nem volt semmiféle dokumentum, ezért a hatóságok elkísérték a lakhelyére, ahol diplomata-útlevelével S. J. néven igazolta magát, 1961-es születési évvel” – áll a brüsszeli ügyészség Blikkhez eljuttatott közleményében.

Illik rá a leírás

Az ügyészség által leírt férfi leírása illik a magyar EP-képviselőre. Habár Szájer a délutáni közleményében azt mondta, hogy a házban talált kábítószerhez semmi köze nem volt, a hatóságok a közleményben leírtak alapján drog birtoklása miatt is eljárást indítottak, az ügy még mindig folyamatban van.

Felelőtlennek tartja magát

„Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom” – zárja a közleményt.

Eltűnt a közlemény

Az Index azt írja, a közlemény időközben eltűnt Szájer József oldaláról, már nem elérhető – írja a BPK.

Lecsaptak a szexpartira

LikeNews is megírta, hogy  brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszelben. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.

Főleg férfiak voltak ott

Az orgián 25-en vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Szájer József – Forrás: MTI