Gluténmentes mákos gubát készített a Budakeszin élő Détár Enikő. A finomság készítése közben a művésznő megmutatta a párját, a kutyáját és a házát. Időközben betoppant hozzá Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere, akivel együtt ették meg az édességet. A sütés-főzésről videó készült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Mákosguba érzékenyeknek

Ma már minden családban van laktóz vagy gluténérzékeny, ezért Détár Enikő olyan mákos gubát készített, amelyet a „mentes” ételek hívői is megehetnek.

Mindent megmutatott

A Budakeszin élő művésznő sütés-főzés közben megmutatta a nappaliját, a konyháját, láthatjuk élete párját és cuki kékszemű kutyáját, amely lustán figyeli a házban zajló eseményeket.

Détár Enikő, a gondoskodó sztár

„Az én szeretetnyelvemhez hozzátartozik, hogy legyen ilyenfajta gondoskodás, de nem minden nap, mert az egyszerűen nem fér bele az életembe” – mondta Détár Enikő, miközben a kiflire locsolta a tejjel kevert mákot.

Betoppant a polgármester

A mákos guba sütése közben vendégségbe érkezett Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere, aki Détár Enikővel közösen kóstolta meg a gubát, közben pedig boldog karácsonyt kívánnak. A cikk ide kattintva folytatódik!