Szabó Franciska az Exatlon egyik versenyzője csupán 19 éves volt, amikor édesapja nyomására férjhez ment, akkori és legelső barátjához.

Nem akart ellent mondani

A cselgáncsos a Borsnak mesélte el, hogy bizony nem önszántából ment férjhez.

19 éves volt

„Igen, voltam már házas. Tizenkilenc éves voltam, amikor édesapám férjhez adott az első barátomhoz. Ezt a mai napig nem helyeslem, de akkor még fiatal voltam és nem akartam ellenkezni” – mondta Franciska. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szigorú volt az édesapja

A sportoló már korábban is elárulta, hogy édesapja igen szigorúan fogta őt és testvéreit is, valamint rendkívül konzervatív férfi.  

Nem volt hosszú frigy

Franciska és volt férje házassága csupán másfél évig tartott, a Borsnak elmesélte a sportoló barátnője Viki, hogy a válás közös megegyezéssel történt.

Nem zárkózik el

Franciska elmondta, hogy nem zárkózik el attól az eshetőségtől, hogy egyszer újra kimondja valakinek a boldogító igent, ám a családalapítást továbbra sem sürgeti.

„Úgy gondolom, hogy aki a saját félelmei miatt sürgeti a gyerekvállalást, ott nagy eséllyel a gyereknél ütköznek ki később a negatív következmények” – nyilatkozta Franci.

Ez számára a legfontosabb

„Számomra az a legfontosabb, hogy minden alapot megteremtsek, ha ez még jó pár évet megkíván, akkor is, mert nekem elsődleges, hogy a gyermekem jól iskolázott legyen, tudjon sportolni és mindene meglegyen. Persze mindehhez kell egy potenciális apa is. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha azt érzem, családként együtt tudunk maradni, hogy a gyermekem ne legyen a szülők válásának áldozata, vagy ha esetleg erre sok kerül, akkor olyan férfi legyen mellettem, akivel intelligensen meg tudjuk oldani a krízishelyzeteket” – nyilatkozta a lapnak az Exatlon versenyzője.

Ő is megsérült

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta a napokban megsérült a Bajnokok Szabó Franciskája is. Mint megírtuk a lánynak a lába sérült meg.

Fájdalomcsillapítót kapott

A sportoló a társainak elmondta, hogy erős fájdalomcsillapítót kapott, valamint további vizsgálatok várnak rá, de szúrásszerűen fáj neki.

Nagyon félt

Franci korábban elmondta nagyon fél, hogy Nagy Dani sorsára jut és neki is el kell búcsúznia a versenytől.

Szabó Franciska most helyzetjelentést adott állapotáról

Franci elárulta, hogy a lába már sokat javult, a fájdalom is minimális. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Franciska