Megdöbbentő őszinteséggel mesélte el Joshi Bharat műsorában Pápai Joci a Life TV-n, hogy első gyermeküket majdnem elvetették a feleségével.

Nem voltak felkészülve

A pár első gyermeke a húszas éveik elején fogant meg, ők pedig még nem voltak felkészülve, hogy szülők legyenek. Joci és felesége már az abortusz összegét is kifizették, ám az utolsó pillanatban meggondolták magukat. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem érezték,hogy biztonságot tudnak adni

„Nagyon fiatalon házasodtunk össze és az első gyermekünk az másfél év után született. Gyerekek voltunk, a feleségem 20 éves volt én 22. Az összvagyonunk egy akkora szoba volt, hogy egy szekrénysor meg az ágyunk fért el benne. Nem éreztük azt, hogy biztonságot tudunk adni ennek a gyereknek és elterveztük, hogy nem tartjuk meg. Az utolsó pillanatban.. istenfélő emberek vagyunk. Felkeltünk hajnalban az utolsó pillanatban és azt mondtuk, hogy ezt nem tehetjük meg” – mesélte az énekes.

A legjobb döntést hozták meg

A zenész elmondta, hogy a feleségével a legjobb döntést hozták meg, amikor úgy döntöttek, hogy mégis megtartják a magzatot.

A teljes videót itt nézhetitek meg:

Pánikbetegséggel küzd

Joci néhány hete a Borsnak bevallotta, hogy pánikbetegséggel küzd és hipochonder is. „Sajnos nem egyszeri, ez olyan hét éve tart… Először egy autópályán lettem rosszul. Baleset volt, óriási fennforgás, kamionok cikáztak. Akkor éreztem először, hogy hevesebben ver a szívem, kapkodom a levegőt, félek, izzadok, szorongok.”

Rendszeresen gyötri

„Azóta rendszeresen előjön, de igyekszem pozitív gondolatokkal átvészelni, és lenyugtat­ni magam. Gyógyszer szóba sem jöhet, mert mindehhez hipochondria is párosul, szóval ak­kor lenne igazán nagy baj, ha valamit be ké­- ne vennem…” – mondta a lapnak pár hete Joci.

A koronavírussal is meg kellett küzdenie

A zenész is átesett a koronavírus-fertőzésen, ám nehezítették a betegségei, hogy átvészelje. Az énekes és a családja a december végét karanténban töltötte.

Nehezen vészelte át

„Hát nem volt, még úgysem, hogy egyébként nekem csak egy tesztelésen derült ki. Most is érezzük a gyengeséget. Mind a négyen, a feleségem, a gyerekeim és én is elkaptuk, úgyhogy a december számunkra karanténban telt.” – árulta el szintén a Borsnak az énekes. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pápai Joci, TV2