Bombaként robbant a hír, hogy Dobó Kata szakított Zsidró Tamással. Persze ez már senkit nem lep meg, hisz Dobó Kata gyakran váltogatja párjait, mindig éppen a legújabb „szerelme” mellett érzi magát igazán nőnek.

No de kezdjük az elején. Dobó Kata még színészi karrierje előtt, modellként Hajas László mesterfodrász szerelme volt. Ezután ment férjhez Vermes Dávidhoz. A színésszel 1997-ben házasodtak össze, szerelmük mindössze egy évig tartott.

Ezután következett Bochkor Gábor. Még a Miniszter félrelép című film időszakában volt Dobó szerelme, ám a színésznő a közös boldogság helyett az amerikai önmegvalósítást választotta. Bocsi az Összezárva Friderikusszal című műsorban vallotta be, ez a szakítás alaposan megviselte.

Kata életében Andy Vajna következett, aki az Egyesült Államokban segítette a színésznőt. Több mint hét évig voltak együtt, ám ez az időszak végül nem a várt esküvővel, hanem szakítással végződött. Jó kapcsolatuk Andy Vajna haláláig megmaradt. Ezt az is bizonyítja, hogy év elején mutatták be Dobó Kata első filmjét, amelyben rendezőként közreműködött, a mozi teljes költségét a néhai Andy Vajna vezette Magyar Filmalap állta.

Kata következő nagy szerelme viszont különleges szerepet tölt be a színésznő életében, hiszen Gulyás Levente a kislányának édesapja. Rövid időn belül mégis búcsút mondott a zeneszerzőnek. A közös gyerek sem tudta őket összetartani.

A szakítás után Kata Anger Zsolt színész oldalán vigasztalódott, ám ez a kapcsolat is, alig több, mint egy év után véget ért. Kata ezután csak pár hónapot töltött egyedül, pedig abban az időszakban azt nyilatkozta, hogy minden boldogságát kislánya, Szofi jelenti és nem vágyik komoly szerelemre.

Aztán mégis beleszeretett Zsidró Tamásba, aki nem mellesleg Hajas László, Kata első nagy szerelmének legjobb barátja. A mesterfodrásszal három évig volt együtt a színésznő. Most útjaik csendben különváltak. Az okokról egyenlőre nem beszélnek, mindössze annyit üzentek a sajtónak, hogy közös megegyezéssel és barátságban váltak el.

Kiemelt kép: illusztráció