Kemény időszakon megy keresztül Marsi Anikó és családja. A tévés két fia édesanyjuk nélkül utazott Dominikára édesapjukhoz, Palik Lászlóhoz, aki hónapok óta az Exatlon Hungary műsorát vezeti immáron harmadik éve.

Nem utazott el férjéhez

Habár Marsi Anikó ritkán beszél a magánéletéről, most a Blikkel kivételt tett és őszintén elmondta, hogy miért nincs a családjával Dominikán. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak egy hozzátartozójánál

„Egyik hozzátartozómnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a betegség gyógyíthatatlan, de egyetlen apró esély azért mégis van, a transzplantáció. Kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, ezért abban az esetben, ha az orvos telefonál, azonnal indulnom kell” – nyilatkozta a lapnak a műsorvezető.  

Nehéz időszakot élnek meg

A tévés hozzátette, hogy a jövőben nem szeretne ezzel kapcsolatban nyilatkozni, ugyanis így is egy nehéz időszakon mennek keresztül és csak a csodában bízhatnak. „Én pedig itt vagyok és szeptember óta arra várok, hogy rendelkezésre álljak, ha kell. Emiatt hoztam meg azt a fájó döntést is, hogy elengedem a fiúkat Lacival Dominikára. Hiszen amikor kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, azonnal tudtam, hogy nekem most itthon kell maradnom” – mondta könnyek között Anikó a Blikknek. A tévés azonban arra engedélyt kapott, hogy egy rövid időre meglátogathassa a gyerekeit nemrégiben.

Telefonon sokat beszélnek

Anikó mondta, hogy két fia tisztában van vele, hogy édesanyjuknak, miért kellett otthon maradnia és elfogadták, megértik a döntést. Hozzátette, hogy a modern technológiának köszönhetően okostelefonon mindennap beszélnek, így láthatják egymást. EZ IS ÉRDEKELHET! Így ünnepelte a születésnapját Palik László Dominikán

Sok vizsgálaton átesett

A műsorvezető az elmúlt időszakban rengeteg vizsgálaton átesett, hogy az orvosok megbizonyosodjanak róla, hogy Anikó alkalmas donornak. Elmondta, hogy mielőtt fiai elutaztak édesapjukhoz próbált minél több időt velük tölteni, nemrégiben pedig találkozhattak is, ezért láthatták a nézők kevesebbet a TV2 képernyőjén.

Hiányoznak neki a fiai

A tévés őszintén elmondta, hogy most már nagyon hiányoznak neki a fiai és most már mindhárman visszafelé számolják a napokat, hogy mikor lehetnek újra együtt. Kifejtette, hogy bizony egy házasságnak sem ideális az ekkora távolság hosszú hónapokon keresztül, de most ez az, ami a legkevésbé foglalkoztatja. „Sokkal fontosabb az életemben az, hogy rendelkezésre álljak bármelyik pillanatban, ha az orvosok azt mondják, hogy indulnom kell a kórházba donornak” – mondta Marsi Anikó.

Tavaly átesett a koronavíruson

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy tavaly Marsi Anikó is átesett a koronavíruson. A tévés a Dancing with the Stars egyik versenyzője volt, akkor fertőződött meg, de szerencsére felépült a betegségből.

Rengeteget aludt

“Nem tudom, látszik-e, hogy milyen kisimult vagyok, de mivel a karanténban sok mindent nem tudtam csinálni, ezért rengeteget aludtam. Köszönöm, jól vagyok. Hála a jó istennek nem volt semmilyen tünetem sem”- mondta a Mokkában Anikó nem sokkal a betegség után. KAPCSOLÓDÓ! Kigyógyult a koronavírusból Marsi Anikó: elmondta, hogy vészelte át a betegséget

Decemberben is több hétre eltűnt a képernyőről

December elején megírtuk, hogy két hete abszolút nem lehetett látni Anikót a Tények műsorában, sőt a helyét egy másik műsorvezető vette át. Anikó hirtelen tűnt el a képernyőről, hiszen a Tények beharangozójában még ő volt látható, de a műsort már nem ő, hanem kolléganője vezette. A TV2 tavaly év végén azt mondta, hogy a tévés csupán a jól megérdemelt szabadságát töltött.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Marsi Anikó – Forrás: Fem3