Palik László idén is Dominikán ünnepelte a születésnapját. Az 59 éves Palik, ugyanis az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként idén is a Karib-tengeren tölti a jeles ünnepet.

Sokan felköszöntötték

A műsorvezető elmondta, hogy a dominikai és az otthoni magyar barátai közül is rengetegen felköszöntötték, habár ő hajlamos megfeledkezni a születésnapjáról ezt ők nem engedték. „Reggel óta ömlöttek a szebbnél szebb jókívánságok a telefonomra, és a meglepetések itt az Exatlon-család részéről” – mesélte Palik a Blikknek.

Így köszöntötte az Exatlon stábja és versenyzői

„Már álltam a nyitóceremónia pódiumán, vártam a vezényszót Wagner Tamás barátom, kollégám részéről a fülembe, hogy kezdhetjük a versenynapot. A szokásos „Tessék” vezényszó helyett azonban annyit mondott, hogy „Boldog születésnapot!” Erre előkerült egy hatalmas torta és a háromnemzetiségű stáb tagjai, valamint a versenyzőink egyszerre kezdtek tapsolni, jókívánságokat kiabálni, és az egész egy pillanatra őrült kavalkáddá vált. Nem mondanám, hogy nem fagytam le egy pillanatra, mire rádöbbentem, hogy ez nekem szól és hogy a szülinapom van” – folytatta a lapnak a műsorvezető.

Elárulta, mit kíván

Palik László elárulta, hogyha egy dolgot kívánhatna, akkor az az lenne, hogy a szerettei, barátai és kollégái mindig egészségesek és erősek legyenek.

Itthon sem ünnepelt volna másképp

Palik szerint otthon is a szerettei döbbentették volna rá, hogy bizony születésnapja van. „Azt hiszem, otthon is elfelejtettem volna, és valószínűleg valamilyen csalafintasággal ott is a szeretteim döbbentettek volna rá arra, hogy ismét egy évvel öregebb lettem. Nem készítek számvetést sem, ugyanis én hál’ istennek még most is csak előre nézek” – mesélte a lapnak az Exatlon Hungary műsorvezetője.

Néhány napja kikelt magából Szabó Franciska

Két csapat küzdelme a fődíjért és a dicsőségért az Exatlon Hungary pályáin, ahol a fizikai teljesítmény számít. Az Exatlon Hungary egy csapatverseny, de a végjátékban már egyénileg harcolnak a versenyzők. Most azonban még csapatként kellene együttműködniük, ám nagyon úgy tűnik, hogy a Bajnokoknál hatalmas a baj. Szabó Franciska néhány napja például teljesen kikelt magából…

Többször is kikaptak egymás után

„Nagyon gáz. Folyton kikapunk. Sajnálgatjuk egymást, kifogásokat keresünk” – ilyen és ehhez hasonló szavakkal jellemezte csapatának teljesítményét Szabó Franciska. A Bajnokok egyik legerősebb versenyzője nagyon rosszul viseli, hogy a vesztesekhez tartozik. A héten pedig végképp elszakadt nála a cérna.

Kemény kritikával illette a társait

“Egyszerűen nagyon gáz, hogy folyton mentegetőzünk, hogy ezért nem jön össze, azért nem jön össze, most egy kicsin múlt, most ez, most az. Nem tudom, hogy mi van, de folyamatosan kikapunk. Lehet itt egymást sajnálgatni, lehet kifogásokat keresni, ők sosem keresnek. Ha baj van a kék csapatban, ők akkor is kiállnak és teljesítenek. Nekünk miért van mindig kifogásunk?” – tette fel a kérdést csapattársainak Franci, de meggyőző választ nem kapott.

A kommentelők betámadták

A nézők egyébként nem nézték jó szemmel a kirohanást, az Exatlon nézői szerint ugyanis Szabó Franciska viselkedése kritikán aluli, és egyáltalán nem méltó egy sportemberhez. A kommentelők ízekre szedték az Európa Bajnok cselgáncsozót.

Kiemelt kép: Palik László, TV2