Rácz Jenő tett közzé az Instagram oldalán egy rövid videót, amelyből kiderül, hogy november 9-én startol el a Konyhafőnök VIP következő évada.

Rengeteg izgalom

Rácz Jenő – aki egyébként nemrégiben megnyerte kedvesével a Nyerő Párost – rengeteg izgalmat ígér az új műsorban. Ezt pedig a közösségi oldalán közzétett videó is alátámasztja, ugyanis már ezen a felvételen is drámai pillanatoknak lehetünk szemtanúi.

Kamerák előtt esik össze a Barátok közt színésznője

Az, hogy pontosan mi történik a felvételen nem tudni, annyit látni csupán a néhány másodperces videón, hogy a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra egyszer csak összesik és a stábtagok igyekeznek támogatni.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Mi történhetett? Tóth Andi váratlanul rosszul lett a Sztárban Sztár műsorában: ki kellett kísérni az énekesnőt

A sokkoló felvétel itt látható:

Koronavírusos volt

A Barátok közt színésznőjének szeptember elején lett pozitív a tesztje, ami után a sorozat forgatását le kellett néhány napra állítani, ő pedig két hétig hatósági karanténba kényszerült. Napokig olyan gyenge volt, hogy csak aludni tudott és mivel egyedül él, rá volt szorulva mások segítségére.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Tarol a koronavírus a TV2 táncos műsorában: kiderült, melyik párok nem léphetnek színpadra, többek tesztje is pozitív lett

Nagyon legyengült

– Hihetetlenül gyenge voltam, már attól kimerültem, ha egy teát kellett főznöm magamnak. Négy napig aludtam a kimerültségtől szinte egyfolytában és nagyon fájtak a végtagjaim. Olyan érzés volt, mintha az izmaim rövidebbek lettek volna a és feszültek volna folyamatosan.

FRISS!

Újra szent a béke: Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata erősebb mint valaha

Nehezen fogadta el

– Bevallom, nagyon nehéz volt ezt elfogadni. Ám a pszichológusom azt mondta, ha tudatosítom magamban, hogy én mindent megtettem, ami lehetséges, akkor könnyebb lesz. Meg kell tudni bocsátani magamnak. Persze az is borzasztóan nehéz volt, hogy aggódtam anyukámért, hiszen a pozitív tesztem előtt két nappal találkoztunk. Féltem, neki is baja lesz de szerencsére pár nap múlva kiderült, ő nem fertőződött meg.

Kiemelt kép: Nagy Alexandra