Szombaton rendezték a Való Világ 10 soron következő párbaját, ahol ezúttal VV Renátó és VV Moh mérték össze az erejüket. A kiválasztott Renátó nagyon magabiztosan jelent meg, szinte elkönyvelte, hogy ő térhet vissza a párbajról győztesként, ám a kiválasztott VV Moh elképesztő fölénnyel utasította maga mögé.

A Való Világok történetében még nem volt ilyen

Miután kiderült, hogy Moh térhet vissza a párbajról, a szavazatok közel 85 százalékával, Nádai Anikó elmondta, hogy ilyen a Való Világok történetében még nem volt, ekkora fölénnyel még soha senki nem diadalmaskodott.

FRISS! A végső pillanatig bíztak Sas József felépülésében, még a barátait is sokkolta a legenda halálhíre

A villalakók izgalma

Mindeközben a villalakók izgatottan várták a párbajról visszatérőt, VV Frunak meggyőződése volt, hogy szerelme, Renátó lép majd be az ajtó.

Nem így lett

Ám ez nem így lett, hiszen a párbajt Moh nyerte. A visszatérése a legtöbb játékost meg sem döbbentette, ám VV Fru teljesen összeomlott, hatalmas zokogásban tört ki, amikor felismerte, nem Renátó lépett be az ajtón.

Próbálták vigasztalni

Játékostársai próbálták vigasztalni, ám nem lehetett. Fru azt sem értette Renátó, miért kapott ennyire kevés százalékot.

Ez lehetett az ok

Később Virág, Dani és Fru azt kezdték el fejtegetni, hogy vajon a nézők mit láthatnak kint, amit ők nem vettek észre és ennek köszönhetően lett a párbajnak ilyen brutális végkimenetele.

A többiek nagyon örültek

A többi villalakó viszont nagyon örült Moh visszatérésének, amit egy kisebb partival ünnepeltek meg.

Fru zokogása itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: VV Fru – RTL Klub videorészlet