Köztudott, hogy Gáspár Győző már 10 éve küzd pánikbetegséggel, ám az állapota csak rosszabbodott, mióta hat évvel ezelőtt elvesztette imádott édesanyját. Győzike nyíltan beszélt a mentális állapotáról Joshi Bharatnak a LifeTV Ébredj velünk! Extrában.

Antidepresszánsokat szed

Győző antidepresszánsokat szed, hogy a pánikbetegségét kordában tartsa. Mostanában sajnos rengeteg gyógyszert kell beszednie, mert az állapota egyre rosszabbra fordul. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem akarja elengedni az édesanyját

Győző Joshi Bharat műsorában arról beszélt, hogy rettenetesen nehéz számára elengedni az édesanyját. Naponta, kétnaponta rátör a gondolat, hogy öngyilkos szeretne lenni, ilyenkor kell rengeteg gyógyszert bevennie. Az énekes elmondása szerint a tünetei azóta rosszabbodtak, mióta édesanyja elment.

Rengeteg időt tölt a temetőben

A sztár rengeteg időt tölt a nógrádmegyeri temetőben az édesanyjánál. „Szinte minden nap kimegyek hozzá a temetőbe, hiszen nagyon közel van. Ezért sem szeretnék soha elköltözni Nógrádmegyerből. Anyák napján, a születésnapján vagy a halála évfordulóján naponta akár harmincszor is kimegyek” – mondta Győző Joshi Bharatnak. Hozzátéve, hogy akkor is édesanyját látogatja meg, ha valamilyen utazás vár rá, vagy egy forgatás.

Ekkor fogja elengedni

Joshi megkérdezte a showmant, hogy nem-e lenne itt az ideje, hogy elengedje őt, ám Győző pontosan tudja, hogy mikor teheti ezt meg. „Akkor fogom őt elengedni, ha Evelin, vagy Virág felveszik az esküvői ruhát és oltár elé állnak. Aznap kiviszem majd a sírjához a menyasszonyi csokrot és meghívom a lakodalomba. Aznap elengedem őt Istenhez” – nyilatkozta Győző.

Lányát nemrégiben megzsarolták

A LikeNews.hu is beszámolt róla korábban, hogy Gáspár Evelin és a párja nemrégiben szakítottak, ám a lány egykori párja nem viselte túl jól a szétválást, ugyanis a férfi titokban készített intim fotókkal zsarolta a fiatal lányt. EZT IS OLVASD EL! Nem csitulnak a kedélyek: durvul a helyzet Evelin és az exe között, lépett a Gáspár család

Tavaly januárban jöttek össze

„Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte” – mondta a Blikknek Evelin. 

A férfi nem törődött bele a szakításba

A lapnak a lány elmondta, hogy a férfi nem törődött bele a szakításba, így telefonon és üzenetekkel is zaklatta Evelint. Ezt követően Evelin már mindenhol letiltotta, ám a férfi a rokonok telefonjáról folytatta a zaklatási hadjáratot. Azonban mivel választ nem kapott, döbbenetes lépésre szánta el magát. 

Fotókkal zsarolta

„Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni” – mondta a lapnak indulatosan Evelin.

A netre is feltöltötte

A fotókat a férfi pár nappal ezelőtt fel is töltötte a netre, ám hamar törölte is őket, ennek ellenére rengeteg emberhez eljutott. “Ennek ellenére még mindig azzal zsarol, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért. Hazugságokat terjeszt rólam, hogy leszbikus vagyok, drogozom, sőt, árulom is a kábítószert.” – árulta el a lapnak Evelin, aki arról is beszélt, hogy a hónapok óta tartó zaklatás nem volt elég a férfinak, ugyanis az egész családja elment Evelinékhez és botrányosan viselkedtek, üvöltöztek, kiabáltak. EZ IS ÉRDEKELHET: Kőkemény őszinteséggel vallott karrierjéről, szerelmeiről, magánéletéről Gáspár Evelin Lakatos Leventének – videó

A házukhoz mentek balhézni a rokonok

“Nagyon megijedtünk. Megfenyegettek, hogy vonjam vissza a feljelentést, és hogy gondolkozzak el, hogy jobb lenne nekem is, ha felhagynék a celebléttel, visszamennék a fiúhoz és gyereket szülnék neki, de hát erről szó sem lehet. Látni nem akarom többé!”

Győző is kiáll a lánya mellett

Győzike egyébként a Blikknek is elmondta, bármeddig képes lenne elmenni azért, hogy megvédje a lányát. “Ha kell, a lányomért harcolok, ha kell, tűzbe megyek érte, mert ez mindennek a teteje”” – mondta a lapnak Győzi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Gáspár Győző – Forrás: LifeTV