A Dózsa György úti halálos baleset miatt első fokon négy évre ítélt M. Richárd ismét a rendőrök látóterébe került: most azért, mert kábítószer lehetett nála szilveszter estéjén. A rendőrök kábítószer-birtoklás miatt elő is állították a férfit.

Hiába ítélte el a bíróság

M. Richárdot két ember halálával és egy életveszélyes sérüléssel járó gyorshajtásos eset miatt ítélték el első fokon négy év fogházra, valamint a vezetéstől is örökre eltiltották, azonban ez úgy tűnik, egyáltalán nem foglalkoztatja a férfit: most egy nyugati téri pizzázóból állították elő a rendőrök kábítószer-birtoklás miatt – írja az ATV.

Az ügyvéd nem nyilatkozik

M. Richárd ügyvéde azt írta a portálnak, hogy „ügyfelem az eljárás jelenlegi szakaszában nem kíván az üggyel kapcsolatban nyilatkozni”, arra a kérdésre pedig, hogy vele, az ügyvéddel tudunk-e beszélni, úgy fogalmazott: „nem rendelkezem felhatalmazással arra, hogy a sajtó rendelkezésére álljak”.

KAPCSOLÓDÓ:

Bezáratták az éttermet

A portál úgy tudja, három nő és hét férfi szórakozott a pizzázóban. A rendőrség még szilveszter este kihallgatta őket és a járványügyi szabályok megsértése miatt 60 napra bezáratta az éttermet.

Nem cáfolt a rendőrség

BRFK-n megerősítették, hogy szilveszterkor bezárattak egy belvárosi vendéglátóhelyet, és 10 embert előállítottak kábítószer fogyasztás illetve birtoklás miatt. M. Richárddal kapcsolatos értesülést nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

Két ember életét vesztette

Részben M. Richárd okozta azt a Dózsa György úti balestet 2017 tavaszán, amelyben 2 ember életét vesztette. Mercedesével 135-140 km/óra közötti sebességgel haladt, amikor a Kassák Lajos utcából egy, szabálytalanul, kis ívben kanyarodó autóval összeütközött, azóta többször lekapcsolták, de mindig kiengedték.

Egy hónapja is gondjai voltak a rendőrökkel

Egy hónapja, december elején szabálysértés miatt feljelentést tett a rendőrség M. Richárd ellen mert egy elvileg zárva lévő konditeremben edzett.

Megsértette a járványügyi szabályokat

A BRFK azt írta, hogy december 2-án az esti órákban a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol M. Richárd is jelen volt. Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat emberrel szemben a rendőrök a védelmi intézkedések megszegése miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Októberben vezetett

Három hónapja októberben egy német rendszámú Mercedest vezetett, a rendőrök akkor is feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

Letartóztatását kérték, de hiába, valahogy mindig megússza

A másodfokon eljáró Fővárosi Főügyészség november 27-én a M. Richárd letartóztatását kérte, miután a bíróság ezt egyszer már elutasította, továbbá megszüntette bűnügyi felügyeletét is. M. Richárd volt a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja, jogosítványát vesztegetéssel akarta visszaszerezni és állítólag az ő kezén is keresztülmehetett Borkai Zsolt adriai szexvideója.

Kiemelt kép: M. Richárd – Forrás: Tv2.hu/Tények