Szabálysértés miatt feljelentést tett a rendőrség M. Richárd ellen.

Edzeni volt

A Dózsa György úti halálos baleset miatt első fokon négy évre elítélt M. Richárd egy elvileg zárva lévő konditeremben edzett, írja a Bors. Az információt egyébként a rendőrség is megerősítette.

Ezt mondja a BRFK

A BRFK azt írta, hogy december 2-án az esti órákban a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol M. Richárd is jelen volt. Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat emberrel szemben a rendőrök a védelmi intézkedések megszegése miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Zárva volt a konditerem

A lap egyébként is ment a konditeremhez, aminek az ajtajára az volt kiírva, hogy november 11-től 30 napig zárva tartanak.

Nemrég ítélték el

Mint ismert M. Richárdot szeptember végén  4 év fogházra ítélte a bíróság. Az említettbalesetet a férfi még 2017-ben okozta Budapesten, a Dózsa György úton.

Jogosítvány nélkül 140-el száguldozott

M. Richárd vezetői engedély nélkül a megengedett 50 km/órát jelentősen meghaladó, 135–140 km/óra sebességgel közlekedett a Dózsa György úton a Kassák Lajos utca irányába.

Ekkor érkezett a kereszteződésbe a 47 éves N. József, aki szabálytalanul, kis ívben bekanyarodott a nagy sebességgel érkező sofőr elé úgy, hogy nem adta meg neki az elsőbbséget.

3 gyalogost ütöttek el

A két kocsi olyan erővel ütközött össze, hogy mindkét jármű felsodródott a járdára, ahol elütött három gyalogost. A kanyarodó jármű két utasa meghalt, három gyalogos könnyebben sérült meg. M. Richárd megúszta a balesetet könnyebb sérülésekkel. 

Októberben vezetett

Mindezek ellenére idén októberben egy német rendszámú Mercedest vezetett, a rendőrök feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

Letartóztatását kérték

A másodfokon eljáró Fővárosi Főügyészség november 27-én a M. Richárd letartóztatását kérte, miután a bíróság ezt egyszer már elutasította, továbbá megszüntette bűnügyi felügyeletét is. M. Richárd volt a kecskeméti maffiaper vádlottja is, jogosítványát pedig vesztegetéssel akarta visszaszerezni, valamint az ő kezén is keresztülment Borkai Zsolt adriai szexvideója.

Kiemelt kép: M. Richárd, TV2-Tények