Schobert Norbi szerint a szülés után elhízott nők miatt mennek tönkre a házasságok. Szerinte ugyanis a férfiak nem szívből kívánják meg a nőket.

Schobert Norbi egy Facebook live videóban fejtegette, a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget.

„A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső”– kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

„Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.” – mondta Norbi, aki ezzel az eszmefuttatásával nők millióit bántotta meg.

Mindenkiről meg van a véleménye

Norbinak nem ez volt az első a kirohanása egy társadalomi csoport ellen: novemberben arról beszélt, hogy a liberális felfogás szerint nevelt gyerekekből drogosak lesznek. Erről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

Majd nemsokkal azután a magyarokat nevezte sötétnek és agresszívnek. Erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL klub