Határozott elképzelése van a gyermeknevelésről Schobert Norbinak. A fitneszguru szerint a liberális felfogás egyenes út a kábítószerhez és a szexmaffiához.

Schobert Norbi szerint hogy az emberek igazából nem ismerik őt, mert valójában ő sosem mutatja meg a magánéletét. Majd körbevezette az RTL klub  kameráját  az otthonában, ahová másfél éve költöztek be – így kezdődött a Fókusz csütöröki riportja, amely a Schobert családról szólt.

Norbi arról is beszélt, hogy  nemcsak az egészséges életmód, hanem a családja megszállottja is. Élete legjobb döntését hozta, amikor feleségül érte Rékát.

Nagyon komolyan veszi gyermekei, Lara, Norbi és Zalán nevelését, és többek között arról is mesélt, hogy nem tudja értelmezni, hogy a mai tizenévesek mit csinálnak. Ijesztő számára, hogy az emberek úgy élik az életüket, hogy bele vannak bolondulva a telefonjaikba.

  „A gyereknevelésben nem hiszek a liberális felfogásban. A szülőnek igenis mindenbe bele kell szólnia. Bele kell szólnia, hogy mit eszik, mit iszik, hányszor, mit sportol, mennyit tanul, hova megy, kivel megy, meddig megy. Mindenbe bele kell szólni, mert az, aki engedi a gyerekét liberális felfogásban élni, vagy ilyen iskolába küldi, az egészen biztos, hogy a kábítószer- és a szexmaffia áldozatává fogja tenni a gyereket és abból már nem fogja tudni visszahozni”

Kiemelt kép: RTL klub