Házi őrizetben van az a kamasz, akitől teherbe eshetett a 13 éves Darya. Az orosz történet “hőse” eddig a 10 éves Ivan volt, aki magára vállalta a gyereket.

Egy tévéműsorban mesélték el történetüket

A két gyerek,  Darya és Ivan történetétől hangos hetek óta az orosz sajtó. Egy kibeszélős műsorban mesélte el Darya azt a történetet aminek hallatán a stúdióban jelen lévő szakemberek is csak a fejüket csóválták.

A sztori szerint a 13 éves kislány terhes, még pedig a 10 éves Ivántól.  A műsorban való szereplést a gyerekek szülei engedélyezték, hiszen őket is érdekli az igazság. A szülők és a lány állítása szerint csakis a 10 éves kisfiú lehet az apa. A fiatalok csupán egy alkalommal feküdtek le egymással a fiú otthonában. És ekkor eshetett teherbe Darya. A lány azt állította, hogy nem gondolta, hogy baj lehet és ezért ment bele a dologba. Ivánon kívül pedig nem feküdt le mással. A 10 éves fiú is azt mondta a műsorban, hogy Daryaval volt szexuális kapcsolata és vállalja a gyereket.

Az orvos szerint lehetetlen, amit állítanak

A műsor vendége volt egy andrológus is, aki elmondta, hogy Ivánon háromszor is elvégezték a tesztet, amelyből egyértelműen kiderül, hogy a 10 éves fiú teste nem termel tesztoszteront és a spermaszáma is a nullával egyenlő. A nemi szerve sem olyan fejlett, hogy az szexuális kapcsolatra alkalmas legyen. Vagyis egyértelműen kijelentette, hogy biológiailag lehetetlen, hogy Iván a gyerek apja.

A rendőrség nyomozni kezdett

Úgy tűnik eredményesen nyomozott a rendőrség, mert egy 15 éves fiút tartanak házi őrizetben, minden bizonnyal ő lehet Darya gyerekének az apja. A hatóságok megerősítették, hogy őrizetbe vettek az üggyel kapcsolatban egy 15 éves fiút, akit Szibériában, egy titkos helyen tartanak fogva.

Darya Insta-celeb lett

Az ügy kirobbanása óta Daryat tömegek követik az Instagramon. Már 90 ezren kíváncsiak arra, hogy mivel is tölti mindennapjait a 13 éves kismama. Darya azonban nem a várandóságáról posztol, hanem igazi kamaszként táncos és éneklős videókat oszt meg közösségi oldalán.

Kiemelt kép: Darya és Iván az egyik orosz tévécsatorna műsorában