Egy 40 éves férfi végzett két gyermekével, majd magával Tatabányán. A rendőröket a szomszédok értesítették.

FRISSÍTÉS

A veszekedés után az anya elment otthonról, a rendőröket a szomszédok értesítették. A járőrök a 7 és 9 éves fiút megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett segíteni rajtuk. Azt írják, a 40 év körüli apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

ELŐZMÉNY

Pénteken dél körül érkezett a bejelentés a helyi rendőrségre, hogy egy családi veszekedésről. Az eset Tatabányán, a Bánhidán, a Jókai-Skrován utcák körzetében történt.

A kemma.hu úgy tudja, a 40 éves apa egyedül volt otthon a gyerekekkel, és úgy tudjuk, a szomszédságból értesítették a rendőrséget a veszekedés miatt.

A környéken élőket megrázta az eset. A családot nem ismerték jól, még abban is megoszlanak a vélemények, hogy albérlők, vagy tulajdonosok voltak-e. A tragédia utcája még mindig le van zárva, gyalogosan sem engednek be senkit, kivéve az ott lakókat.

A LikeNews.hu az esetről ebben a cikkében írt.

Győrben is ez történt

Tavaly decemberben történt egy ugyanilyen, ép ésszel felfoghatatlan családi tragédia az országban: megölte két gyermekét a 35 éves H. Gábor Győrben. A gyerekek láthatáson voltak az apjuknál, a 13 esztendős Lilit és a 10 éves Márkot megfojtotta, egyedül a legkisebb lányt, a 6 esztendős Lénát hagyta életben. Aztán átment egy másik szobába, és felakasztotta magát.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu