A baleset vasárnap délelőtt történt a Petőfi híd budai hídfőjénél. Egy szinte új luxusautó törött össze, hogy elkerüljön a sofőr egy ütközést.

Rossz döntés

A Műegyetem rakpart és a Goldmann György tér kereszteződésénél történt a baleset vasárnap délelőtt, egy Audi Q8 törött össze egy Suzuki Ignis sofőrjének a rossz dönmtése miatt.

A partfalon állt meg az Audi

Balra bevágott

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, a Q8-as Audi szabályosan közlekedett, a Rákóczi híd irányába ment, de szemből balra bevágott elé egy ezüst színű Suzuki Ignis.

A Petőfi hídnál történt

Áthajtott egy tábla és jelzőlámpa oszlopán

Az Audi sofőrje, hogy elkerülje az ütközést elrántotta a kormányt, ezért áthajtott egy tábla és egy jelzőlámpa oszlopán, mire meg tudott állni.

Hívták a rendőröket

A sofőr kihívta a rendőrséget, az Audi motorházának tetején addigra megírták a betétlapot, a rendőrök elvégezték az ilyenkor kötelezőt, a baleset végén az Audi a saját kerekein ment el.

Nagy autó

Totalcar azt írja a 25-30 millióba kerülő Q8-ról, hogy a világot nem ehhez a járműmérethez rendezték be, még akkor sem, ha bámulatosan kis körön fordul a négykerék-kormányzással. Példának okáért mindenhol keskenynek érzed a sávokat, ami azért van, mert tükörtől tükörig 2 méter és 20 centi egy autó, ami azt jelenti, hogy egy szűkebb városi sávban oldalanként egy-egy arasz marad, kanyarodva még annyi sem – írják róla.

Ezt a sztorit ne hagyd ki, klikkelj a címre!

Óriási balhé tört ki a baleset után a 11. kerületben, a vétkes autó utasa előbb a kukákon, majd a BKV busz sofőrjén vezette le a dühét

Fotók: Helyszíni felvételek – Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián