Dés László és Geszti Péter igazi lélekmelengető nótát készített a budapesti Vígszínház színészeivel közösen. A dal arról szól, hogy milyen egy karácsony koronavírus idején, amikor minden más, mit volt korábban. A videó a cikkünk alján nézhető meg.

Csillagszórás

Karanténkarácsonyi dallal lepte meg az országot Dés László és Geszti Péter, Csillagszórás címmel. A videó néhány órája jelent meg a Youtubon és már tízezrek nézték meg – írja a BPK.

Karantén életérzés

Erőt ad a sötétség idején a legendás szerzőpáros új dala hiszen azok tökéletesen beletálálnak abba az életérzésbe, amit a koronavírus és a szeretteinktől való távollét okoz.

Sláger született

Geszti Péter ismét jól és jó témához nyúlt, hogy végül egy sláger születhessen belőle. A művész szerint a dal legfőbb mondanivalója, hogy a jelenlegi járványhelyzetben pont azoktól kell megvonnunk magunkat, akik a legközelebb állnak hozzánk, csak, hogy ne legyenek betegek – írja a Szeretlekmagyarország.hu.

Vígszínházosok adják elő

A dalt Lengyel Johanna és Wunderlich József, a Vígszínház tagjai éneklik, de ott van velük a színház teljes társulata.

Örömtűz

A klipben üres utcákat, sötétséget, és a sötétségben gyúló szeretetfényeket lehet látni. Majd egy hatalmas örömtűznél megjelennek az alkotók.

Anya integet a távolból

A szövegben olyan fordulatok szerepelnek, mint: „A Mennyből az angyal Skype-on szól, egyedül anya integet, látod a távolból”.

Dés és Geszti

A szerzőpáros első, a mai napig sikerrel futó közös alkotása A dzsungel könyve című musical volt. Ezt követően együtt csinálták a Jazz+Az nevű formációt, legújabban pedig a Vígszínházban látható A Pál utcai fiúk című musicelt készítették Grecsó Krisztiánnal kiegészítve.

Itt a videó