A koronavírus-járvány miatt óvatosságból úgy döntött Csűrös Karola, hoy egyedül tölti az ünnepeket otthonában. Ez az első szenteste imádott férje Horváth Ádám halála óta, amit egyedül kényszerül tölteni.

Unokája és menye segítenek

„A vírus miatt döntöttem így, muszáj vigyáznom magamra. Azért persze lesznek látogatóim, a menyem és az unokák jönnek 24-én, de csak egy pár percre, maszkban, a folyosón állva beszélgetünk kicsit. Azt is mondták, hogy ne aggódjak, kedveskednek nekem egy kis ajándékkal is” – mesélte a Blikknek a színésznő.

Nem tud főzni

A színésznő nem tud főzni, de családja erről is gondoskodik szerencsére.

„Mivel én nem tudok főzni, és ez már így is marad, ünnepi ebédet és vacsorát is hoznak nekem, gondoskodnak rólam, ami nagyon jólesik. A lábam még nem az igazi a trombózis óta, meg nem is nagyon mernék lemenni a boltba, ezért kézzel készítek egy kis ajándékot a szeretteimnek, remélem, hogy örülnek majd neki. Ha minden jól megy, akkor jövőre pedig már együtt lehetünk karácsonykor” – folytatta Csűrös Karola a lapnak.

Így fogja tölteni a karácsonyt

Karola úgy döntött, hogy olvasással és filmnézéssel fogja tölteni az idejét az ünnepek alatt.

Férjével sokat mászkáltak

A színésznő a Blikknek azt is elárulta, hogy míg a férje élt mindig úgy teltek az ünnepek, hogy ide-oda mentek családlátogatóba.

„Első nap mentünk a menyemhez, aztán a sógornőmhöz, utána a nővéremet látogattuk meg, ezután a férjem gyerekeit, és persze végig velünk voltak a szüleim is. Miután a mamát és a papát hazavittük, kettesben voltunk a férjemmel, aki a mai napig nagyon hiányzik” – mondta a művésznő.

Emléktáblája a legnagyobb ajándék

A színésznő elmondta, hogy habár a gyász napról napra enyhül, de sosem lehet igazán feldolgozni, a legnagyobb öröm most számára, hogy elkészült férje emléktáblája nemrégiben, ami a házuk bejáratánál található.

A barátnőjével fog beszélgetni

A filmnézés és az olvasás mellett a színésznő az ünnepkor felfogja hívni régi jó barátnőjét Pásztor Erzsit, akivel hosszú évtizedek óta támogatják egymást jóban rosszban.

Már a születésnapját is magányosan ünnepelte

Korábban a LikeNews is megírta, hogy a járvány miatt a színésznő a születésnapját is egyedül kényszerült ünnepelni novemberben.

Ő kérte, hogy személyesen ne köszöntsék fel

A Szomszédok Etusa habár szomorúan, de azt kérte a családjától és a barátoktól, hogy idén személyesen ne köszöntsék fel a születésnapja alkalmából.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Visszatérne a színpadra Csűrös Karola

Kiemelt kép: Csűrös Karola