Magányosan ünnepli a 84. születésnapját Csűrös Karola. A színésznő férje, Horváth Ádám tavalyi halála óta egyedül él, és a térde sem gyógyul gyorsan, ami tavaly ősszel tört el.

Ő kérte, hogy személyesen ne köszöntsék fel

A Szomszédok Etusa habár szomorúan, de azt kérte a családjától és a barátoktól, hogy idén személyesen ne köszöntsék fel a születésnapja alkalmából.

„Majd a gyógytornászommal ünneplünk, ő ugyanis még rendszeresen jár hozzám” – mondta a Blikknek a színésznő.

Halottak napján sem tudott kimenni a temetőbe

„Lassan, de biztosan jön helyre a lábam, de a járás még mindig nehézkesen megy. Halottak napján sem voltam kint a temetőben a férjemnél. Egyszerűen nem tudtam volna annyit sétálni. Meg hát nehéz is ez… Gondolatban így is mindig együtt vagyok Ádámmal” – folytatta Csűrös Karola a Blikknek.

Korábban együtt ünnepelt a család

Az előző években Karola sógorával és az unokaöccsével ünnepelt, ugyanis egy-egy nap eltéréssel születtek, ám idén a járványhelyzet miatt elmarad a közös ünneplés.

„Vigyázni kell a vírussal, nagyon veszélyes, én kértem, hogy inkább ne találkozzunk. Remélem, minél hamarabb tudjuk pótolni” – mondta a színésznő.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Még a gyerekei sem tudták: újranősült Hujber Ferenc

Jó kedvűnek tűnt

Habár a színésznő a beszélgetés során jókedvűnek tűnt, a Blikknek elmondta, hogy nincs ez mindig így.

” Nincs ez mindig így… A családom és a barátaim nagyon aggódtak értem, hogy mikor és hogyan tudom feldolgozni a gyászt, szeretett férjem elvesztése után miként jövök rendbe. Mondták is, ha nem javulok, szakember segítségét kellene kérnem, de tudtam, hogy idővel jobb lesz. Persze, ezt a fájdalmat sosem lehet igazán megemészteni, főleg ilyenkor, ünnepeken, évfordulókon különösen nehéz, de tartom magam”.

Várja a koronavírus utáni életet

Karola elmondta, hogy nagyon várja, hogy levonuljon a koronavírus és az élet újra a régi legyen. Elmondta, hogy amint ez megtörténik tortával fognak ünnepelni. A színésznő magányán sokat enyhít, hogy a barátaival sokat beszélnek telefonon, nosztalgiáznak és nevetgélnek.

Férje emléktáblát kap

November 20-án avatják a 2019-ben elhunyt Kossuth-díjas rendező, az érdemes és kiváló művész Horváth Ádám emléktábláját. A Szomszédok atyja sok évtizeden át élt a belvárosban, egykori otthonának falán hamarosan látható lesz az arcképe.

„Szép ajándék lesz a születésnapomra, mindenképpen szeretnék ott lenni az avatáson, bár azt még nem tudom, hogyan jutok le, mert a lépcsőzés gondot jelent” – nyilatkozta Karola.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Csűrös Karola