Pokoli napokat él át Vajna Tímea az Egyesült Államokban, ráadásul mindezt egyedül, a szerelme nélkül. A filmproducer, Andy Vajna özvegye okkal retteg és zárkózott be Beverly Hills-i otthonába, hiszen Los Angelesben elszabadult a pokol, az utcák lángba borultak.

Napok óta tartanak a tüntetések, zavargások, fosztogatások Amerika-szerte, miután a múlt héten Minneapolisban egy afroamerikai férfi, George Floyd meghalt rendőri intézkedés közben.

Tímea rendszeresen sokkoló videókat oszt meg Instagram-oldalán arról, hogy a fékeveszetten tomboló emberek betörik a luxusüzletek kirakatait, gyújtogatnak, pénzautomatákat törtnek fel, és verekednek egymással.

Eddig négyen vesztették életüket a káoszban. Közösségi oldalán derült fény arra is, hogy a borzalmakat egyedül kell átélnie, új párja, Zoltán ugyanis hazautazott Los Angelesből.

„Túlélőcsomagot kaptam Magyarországról Zolitól, vagy száz csomag ropi és orrspray” – írta közösségi oldalán, miközben a kapott pakkot bontogatta. Sokat jelent az özvegynek, hogy kedvese a távolból is gondol rá, és apró meglepetésekkel igyekszik elviselhetőbbé tenni neki ezeket a nehéz napokat.

Zolinak egy üzleti ügy miatt kellett hazarepülnie, ekkor még nem tudhatta, hogy Amerika hamarosan az egyik legveszélyesebb hely lesz a világon. 

Timi ráadásul a gócpontban van, teljesen egyedül. Néhány barátnője ugyan kint él, de ebben az ostromállapotban ki sem meri tenni a lábát a lakásból.

A veszély még nem múlt el, egyelőre nem csillapodnak az indulatok Los Angeles utcáin. Tímea néhány napja még az utcáról, az autóban ülve készített felvételeket katonai autókról, amelyekkel a lakosok védelmét próbálják biztosítani. Majd gondterhelten számolt be arról is, hogy még éppen sikerült hazaérnie a környékükön kirobbanó, erőszakba torkolló tüntetések előtt.

Vajna Tímea célja, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, így határozott időt kell az Egyesült Államokban töltenie. Az özvegy miután szinte mindenét eladta, kiköltözött a budai villából, az év elején maga mögött hagyta Magyarországot, és azóta nem is látogatott haza.

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: Instagram