Egyre több furcsaság derül ki VV Fanni, az egykori ValóVilág lakó eltűnésével és halálával kapcsolatban.

Érdekes dolgokra keresett rá a gyanúsított

B. László Fanni eltűnése előtt az interneten rákeresett, hogy „VV Fanni”, „autósnyomkövetés”, valamint az áldozat eltűnése után, pedig azokra a kifejezésekre, hogy „vízihulla” és „vízi holttest”, továbbá a nyilvános körözésekre is ránézett a rendőrség honlapján.

Többször telefonáltak Fanni telefonjával

Novozánszki Fanni november 17-én tűnt el, de ennek ellenére huszonnegyedikéig több sikeres és sikertelen hívást is felfedeztek a nyomozók. A nagy kérdés, hogy kihasználta a lány telefonját.

Nem tudja hol van a mobil

„Nem láttam Fanni telefonját, amikor a lakásban voltam, és nem is vittem magammal. Fogalmam sincs, hol van a mobilja” – mondta B. László a Borsnak.

Nemrég gyermeke született az elrablónak

A LikeNews is megírta, hogy kisfia született VV Fanni elrablójának,  B. Lászlónak.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Boldog apuka, boldogtalan ember

Apukának boldog vagyok, embernek viszont boldogtalan, hiszen ott lebeg felettem Damoklész kardja – mondta a Borsnak B.László.

A fiáért tisztára szeretné mosni a nevét

“A család nevének tisztára mosása mellett most már azért is harcolok, hogy felnevelhessem a fiamat” – folytatta a férfi a Borsnak. Állítja, hogy vállalja a felelősséget, azért, hogy Fannit átadta két férfinak, de továbbra is kitart amellett, hogy nem ő ölte meg.

KAPCSOLÓDÓ!

VV Fannit magatehetetlen állapotban cipelte autójához a gyilkossággal vádolt férfi

B. László védekezése több sebből vérzik

– Teljesen nonszensznek tartom a vádlott védekezését. Állítása szerint üzleti céllal felment Fanni lakásába, ahol már ott volt a lány barátnője, B. Erika is. Fanni már eszméletlen volt, Erika pedig megkérte, hogy vigye el barátnőjét autójával egy megjelölt helyre, és ott adja át ismeretlen férfiaknak. Ez nemcsak életszerűtlen, de a bíróságon maga B. Erika is cáfolta. A rendőrség se gyanúsította meg a nőt soha semmivel. Számomra egyre kevésbé kérdéses, hogy B. László ölte meg Fannit, ahogy azt a rendőrség is alapos nyomozás után állítja – vélekedett dr. Lichy József, család ügyvédje.

Kiemelt kép: VV Fanni