Kisfia született VV Fanni elrablójának,  B. Lászlónak. A kisfiú egy hónappal ezelőtt látta meg a napvilágot, a hétvégéket töltheti az édesapjával.

Boldog apuka, boldogtalan ember

Apukának boldog vagyok, embernek viszont boldogtalan, hiszen ott lebeg felettem Damoklész kardja – mondta a Borsnak B.László.

A férfit három éve tartóztatták le, vád szerint ő ölte meg Novozánszki Fannit.

A fiáért tisztára szeretné mosni a nevét

„A család nevének tisztára mosása mellett most már azért is harcolok, hogy felnevelhessem a fiamat” – folytatta a férfi a Borsnak. Állítja, hogy vállalja a felelősséget, azért, hogy Fannit átadta két férfinak, de továbbra is kitart amellett, hogy nem ő ölte meg.

Kapcsolódó!

VV Fannit magatehetetlen állapotban cipelte autójához a gyilkossággal vádolt férfi

Ezt mondta az egykori ügyvédje

A férfi mellett kiáll az egykori ügyvédje nagybátyja dr. Brodmann Péter. Az ügyvéd elmondta, hogy az egyetlen verzió náluk, hogy B.László személyi szabadság megsértésért kap büntetést, ennek a legfelső határa öt év, de első elkövetőkre nem szoktak ennyit kiszabni. Mivel László már három éve házi őrizetben van, ezért az ügyvéd úgy gondolja, hogy pár hónapra megy vissza csak a a börtönbe.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Nem is a Dunába dobták VV Fannit? – megoldódhat a két és fél éves rejtély

Aggódnak a piciért

A nagybácsi elmondta, hogy habár hatalmas öröm a gyermek születése, de így már érte is aggódnak. A kicsi teljesen egészséges, egy másik városban él az édesanyjával, hétvégente látogatják az apukát Dunaújvárosban. B. László, amiben tud segíteni az anyának.

Újabb fordulat jöhet

A hétfői tárgyalás újabb fordulatot hozhat, ugyanis két új tanút is kihallgatnak.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Novozánszki Fanni