Az énekesnő nagyon jól viseli az áldott állapotot, ebben az időszakban a mozgással sem hagy fel. Dér Heni most kismama jógával tartja karban a testét.

Szárnyal a boldogságtól

Szinte szárnyal a boldogságtól Dér Heni, aki első gyermekével a 25. hétbe lépett. Az énekesnő már alig várja, hogy édesanya legyen, de addig is kiélvezi a várandósságát. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS! Gólyahír: megszületett a Barátok közt sztárjának kislánya – Ezt a nevet kapta a pici

Nagyon jól viseli a várandósságot

„Nagyon jól viselem a terhességet, sokat edzek, mozgok. Persze ez most egészen másfajta mozgás, nem a 20 kg-os súlyokat emelgetem, hanem kismama jógázom. Megnyújtom az izmaim, amire szükség is van, hiszen a pocak növekedése miatt máshova terhelek.”

A dereka néha beáll

“Így gyakrabban áll be a derekam, de ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben” – mondta az énekesnő, akinek boldogságát nem mindenki osztja.

Jogi lépések

Közösségi oldalait ugyanis időről időre elárasztják a gyűlölködő kommentek. Ezért úgy döntött, jogi útra tereli a legfelkavaróbbakat.

Nem akart ilyesmivel foglalkozni

„Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban!”

Menti a kommenteket

“Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet! Bízom benne, hogy ha most megpróbálunk megálljt! parancsolni ennek, akkor sikerül visszaszorítani mindezt” – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek Dér Heni. 

Férjhez ment 

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta hozzáment párjához Dér Heni.

A szülei csak digitálisan csatlakozhattak

Dér Heni szülei sajnos csak online nézhették végig, ahogy lányuk férjhez megy, ugyanis egy héttel a szertartás előtt ők is elkapták a koronavírust – írta meg a Story Magazin cikke alapján a Blikk.

Ő kísérte az oltárhoz

Mivel az énekesnő édesapja így nem volt jelen, ezért Henit a húga kísérte az oltárhoz. 

Maszkot viseltek

Az esküvő ideje alatt az összes meghívott maszkot viselt, hogy betartsák a szükséges óvintézkedéseket a járványhelyzetben.

Vicces feliratok

A maszkokon vicces feliratok álltak. “Az enyémen „Igen” felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: „Iszunk?” Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült” – mesélte Heni a lapnak, aki csak addig szabadult meg a védőeszköztől, amíg a férjét megcsókolta.

Nagyobb lagzira is készülnek

Heni elmesélte, hogy nem igazán szeretett volna várandósan férjhez menni, ezért férjével már most gondolkodnak egy jóval nagyobb ceremóniában, ahol legalább 100 fővel ünnepelhetik majd a szerelmüket. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Dér Heni