Hatalmas az öröm Dér Heniéknél! Az énekesnőnek és a párjának Gergőnek hamarosan világra jön a kisfia, ám úgy döntöttek, hogy a baba érkezése előtt összekötik az életüket.

A szülei csak digitálisan csatlakozhattak

Dér Heni szülei sajnos csak online nézhették végig, ahogy lányuk férjhez megy, ugyanis egy héttel a szertartás előtt ők is elkapták a koronavírust – írja a Story Magazin cikke alapján a Blikk.

Ő kísérte az oltárhoz

Mivel az énekesnő édesapja így nem volt jelen, ezért Henit a húga kísérte az oltárhoz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Maszkot viseltek

Az esküvő ideje alatt az összes meghívott maszkot viselt, hogy betartsák a szükséges óvintézkedéseket a járványhelyzetben.

Vicces feliratok

A maszkokon vicces feliratok álltak. „Az enyémen „Igen” felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: „Iszunk?” Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült” – mesélte Heni a lapnak, aki csak addig szabadult meg a védőeszköztől, amíg a férjét megcsókolta.

Nagyobb lagzira is készülnek

Heni elmesélte, hogy nem igazán szeretett volna várandósan férjhez menni, ezért férjével már most gondolkodnak egy jóval nagyobb ceremóniában, ahol legalább 100 fővel ünnepelhetik majd a szerelmüket.

Nagyon szeretik egymást

„Gondolkoztam, hogyan lesz így, a covid alatt meghitt történet a mi nagy napunkból, és a válasz: sehogy. Mégis ettől lett szép végül, mert igazán emberi. Nagyon szeretjük egymást Gergővel, és mindketten egyetértünk abban, hogy nem a klisék teszik bensőségessé és örömtelivé az életünk fontos pillanatait, hanem az, hogy érezzük egymásban: ő az igazi ” – mesélte Heni.

Nehézségek után jön a baba

Dér Heni október végén jelentette be, hogy vetélése után szülői örömök elé néznek a párjával.

“Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (…) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni” – nyilatkozta Heni a Story Magazinnak.

Fiús anyuka lesz

“Nem tudom letagadni az óriási örömöt az arcomról”: #fiúsanyaleszek – írta Heni néhány hónappal ezelőtt egy posztjában. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Dér Heni és Bakos Gergő