Site icon LikeNews

Elhunyt szeretteik miatt szomorú volt a karácsony L.L. Juniorék számára

Idén ünnepelték első közös karácsonyukat L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga kislányukkal Lilivel, aki szeptemberben született. Az ünnep azonban keserédes volt számukra, ugyanis Junior tavaly augusztusban vesztette el a kisfiát, Kinga pedig idén novemberben az édesanyját.

Égi ajándékként tekintenek a kislányukra

Az énekes a Borsnak elmondta, hogy habár az ünnep keserédes számukra, ők mégis egy égi ajándékot kaptak a kislányuk személyében.

„Nem tudok betelni ezzel a kislánnyal, egyszerűen bele vagyok szédülve a mosolyába,mintha csak nekünk ragyogna ez a kis ajándék. Nagyon hálásak vagyunk, hogy az életünk része lehet” – mondta a lapnak Junior.

Ez a karácsony nem a tárgyakról szólt

Az énekes elmondta hogy az idei karácsonyon sokkal fontosabb volt a tárgyak helyett a család és a szeretteik jelenléte. A házaspár megpróbál a gyászukon felülemelkedni a kislányukért.

Így telnek a mindennapjaik

„Igazából teljesen átlagosak a napjaink, mindenkinek megvan a maga feladata. Lilit mindig Kinga fürdeti, ő sokkal ügyesebb ebben, mint én, ahogyan abban is, hogy megnyugtassa, amikor sír. Viszont, és erre nagyon büszke vagyok, én altatom, mert Lili nagyon megnyugszik a mély hangomtól. Amikor este lefektetem, mindig simogatom és beszélek hozzá, egészen addig, amíg el nem alszik. Sokat játszom vele, nagyon szeret repülőset játszani, olyankor mindig felemelem és megpörgetem, ő pedig csak mosolyog és kacag. Minden másodperc ajándék, de tényleg” – mesélte a Borsnak az énekes.

Anyósa novemberben hunyt el koronavírusban

Egerszegi Judit színésznő még novemberben koronavírus-fertőzésben hunyt el.

Cukorbeteg volt

A színésznő 67 éves volt. Egerszegi Judit cukorbeteg volt, kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust.

Romlani kezdett az állapota

A színésznőt a Szent László Kórházba szállították, majd lélegeztetőgépre került, mert az állapota annyira megromlott – írja a Blikk.

Juniorékhoz költözött Körtvélyessi

A gyászoló színész most lányához Kingához, és L.L Juniorhoz költözött.

L.L Junior a világ legjobb emberének tartja elhunyt anyósát

A zenész csak röviden nyilatkozott elhunyt anyósáról, de elmondta, hogy a világ legjobb emberének tartja.

„A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát” – mondta L.L Junior korábban.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kiemelt kép: L.L. Junior, Lesi László

Exit mobile version