Idén ünnepelték első közös karácsonyukat L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga kislányukkal Lilivel, aki szeptemberben született. Az ünnep azonban keserédes volt számukra, ugyanis Junior tavaly augusztusban vesztette el a kisfiát, Kinga pedig idén novemberben az édesanyját.

Égi ajándékként tekintenek a kislányukra

Az énekes a Borsnak elmondta, hogy habár az ünnep keserédes számukra, ők mégis egy égi ajándékot kaptak a kislányuk személyében.

„Nem tudok betelni ezzel a kislánnyal, egyszerűen bele vagyok szédülve a mosolyába,mintha csak nekünk ragyogna ez a kis ajándék. Nagyon hálásak vagyunk, hogy az életünk része lehet” – mondta a lapnak Junior.

Ez a karácsony nem a tárgyakról szólt

Az énekes elmondta hogy az idei karácsonyon sokkal fontosabb volt a tárgyak helyett a család és a szeretteik jelenléte. A házaspár megpróbál a gyászukon felülemelkedni a kislányukért.

Így telnek a mindennapjaik

„Igazából teljesen átlagosak a napjaink, mindenkinek megvan a maga feladata. Lilit mindig Kinga fürdeti, ő sokkal ügyesebb ebben, mint én, ahogyan abban is, hogy megnyugtassa, amikor sír. Viszont, és erre nagyon büszke vagyok, én altatom, mert Lili nagyon megnyugszik a mély hangomtól. Amikor este lefektetem, mindig simogatom és beszélek hozzá, egészen addig, amíg el nem alszik. Sokat játszom vele, nagyon szeret repülőset játszani, olyankor mindig felemelem és megpörgetem, ő pedig csak mosolyog és kacag. Minden másodperc ajándék, de tényleg” – mesélte a Borsnak az énekes.

Anyósa novemberben hunyt el koronavírusban

Egerszegi Judit színésznő még novemberben koronavírus-fertőzésben hunyt el.

Cukorbeteg volt

A színésznő 67 éves volt. Egerszegi Judit cukorbeteg volt, kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust.

Romlani kezdett az állapota

A színésznőt a Szent László Kórházba szállították, majd lélegeztetőgépre került, mert az állapota annyira megromlott – írja a Blikk.

Juniorékhoz költözött Körtvélyessi

A gyászoló színész most lányához Kingához, és L.L Juniorhoz költözött.

L.L Junior a világ legjobb emberének tartja elhunyt anyósát

A zenész csak röviden nyilatkozott elhunyt anyósáról, de elmondta, hogy a világ legjobb emberének tartja.

„A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát” – mondta L.L Junior korábban.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kiemelt kép: L.L. Junior, Lesi László