Újabb tragédia érte L.L Juniort és családját, elhunyt imádott anyósa Egerszegi Judit. A színésznő, Körtvélyessi Zsolt felesége koronavírus-fertőzésben hunyt el.

Boldog házasságban éltek

Körtvélyessi Zsolt és Judit 45 éve éltek boldog házasságban.

Cukorbeteg volt

A színésznő 67 éves volt. Egerszegi Judit cukorbeteg volt, kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust.

Romlani kezdett az állapota

A színésznőt a Szent László Kórházba szállították, majd lélegeztetőgépre került, mert az állapota annyira megromlott – írja a Blikk.

Juniorékhoz költözött Körtvélyessi

A gyászoló színész most lányához Kingához, és L.L Juniorhoz költözött.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Nagyon szeretett volna nagymama lenni

A színész elmondta, hogy felesége nagyon várta, hogy végre nagymama legyen, ám sajnos az élet nem hagyta, hogy sokáig élvezze a kis Lili megérkezését. A koronavírus-járvány miatt csupán kétszer ölelhette magához az unokáját.

„Az élet sajnos olyan kegyetlen volt hozzá, hogy mindössze kétszer ölelhette magához a kis Lilit. A koronavírus miatt nem tudtunk többet találkozni a lányomékkal, aztán jött a betegsége is”  – mondta Körtvélyessi a Borsnak.

L.L Junior a világ legjobb emberének tartja elhunyt anyósát

A zenész csak röviden nyilatkozott elhunyt anyósáról, de elmondta, hogy a világ legjobb emberének tartja.

„A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát” – mondta L.L Junior.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Kiderültek a pompás temetés részletei: Így helyezik végső nyugalomra Kis Grófo elhunyt édesapját

Kiemelt kép: L.L Junior