Már nemcsak a kocsma vendégeit, hanem a  pultosnőt is gyanúsítják a nagylóki kocsma teraszán szigetelőszalaggal megkötözött, majd zárás után magára hagyott közmunkás, Göbölös Zsolt halála ügyében. Elképesztő részleteket derültek ki a tragikus estéről!

Miközben a faluban a jobb érzésű emberek már Zsolt hétvégi temetésére készülnek, naponta újabb és újabb felháborító részlet kerül napvilágra, hogyan kínozták és röhögtek magatehetetlen áldozatuk vergődésén a kocsma vendégei, köztük a pultosnő.

„Kegyetlenség volt, amit az a négy hülye művelt. Jó érzésű ember ilyet egy állattal sem tesz, nemhogy a Zsoltival. Zsoltnak otthon nem volt tévéje azért ment a kocsmába, hogy focimeccset nézzen. Közben kért egy deci gyomorkeserűt, mire felhajtotta, a három ismerőse itatni kezdte –mondta a szerencsétlenül járt férfi szomszédasszonya.

A kihallgatáson mindhárom férfi beismerte: azért töltötték tele hétszer is Zsolt féldecis poharát rummal, hogy később már ne legyen ereje tiltakozni. Utána kizavarták őt a teraszra, mondván: ápolatlan és büdös. A pultosnő olyan cigarettát adott neki, amibe előtte gyufafejet és erős paprikát töltött, majd nevetgélve videóra vette, amint a gyanútlan férfi megrémül a szikrázó cigitől.

Ezután a pultosnő a kocsma melletti boltból az egyik gyanúsítottnak hozott egy tekercs szigetelőszalagot. A többi ismert: Zsolt elaludt, megkötözték. Mindhárom férfi tagadja, hogy ő volt az, aki a székhez rögzítette a közmunkást.

A Blikk úgy tudja, segítségnyújtás elmulasztása miatt a pultosnőt is meggyanúsították a hatóságok. A Fejér Megyei Főügyészség szóvivője a lapnak a nyomozás érdekeire való hivatkozással sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta az újabb gyanúsításról szóló információnkat. Az biztos, hogy a nő még szabadlábon védekezhet, három letartóztatásban lévő társának, F. Lászlónak, B. Lászlónak és J. Nándornak gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt kell felelnie.

A rendőrség a kocsma többi vendégének szerepét is vizsgálja.  Volt, aki nevetgélve fotózta, videózta a történteket,  hogy kiderítse, kit terhel még felelősség a megkötözött, sorsára hagyott ember haláláért.

Török Ramóna, a szerencsétlenül járt férfi négy gyermekének gyámja azt mondta, minden nap szorongva megy a boltba. Mert minden nap látja azt a széket, ahol fogjuk ejtették Zsoltit. Mai napig nem érti, miért nem volt senki a kocsmában, aki azt mondta volna, hogy na akkor legyen már elég!

Három év börtönt kaphat

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt akár három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható az, aki nem nyújt tőle elvárható segítséget olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, és emiatt meghal.

Kiemelt kép: helyszínelés a nagylóki kocsmában – Forrás: Facebook