Ismét élő adásban jelentkezett be Majka. A LikeNews is megírta, hogy A rapper élő videóban jelentette be, hogy ő is koronavírusos.

Korábban is elmondta, hogy nincs jól

“Szarul vagyok, itthon fekszem, átlagos influenzás tünetekkel. Remélem, nem is lesz több tünetem. Mindig rettegtem tőle, hogy ha koronás leszek, hogy fogom kibírni” – mondta Majka a korábbi videóban.

Végig mutatja a gyógyulása lépéseit

A rapper szeretné a felépülése folyamatát végig megmutatni a rajongóinak, hogy lássák hogy néz ki a betegség lefolyása egy egészségesebb szervezetben, mint amilyen az övé is.

Estére sem lett jobban

Majka elmondta, hogy továbbra sem érzi jól magát, jelenleg otthon fekszik és ez még így is lesz az elkövetkezendő 2 hétben.

„Egyelőre reszketek ba**meg – ám a rapper nem tudja, hogy a tünetek mennyire fognak eluralkodni rajta.

Íme, a videó

Szagokat és ízeket még érez

A műsorvezető azt is elmondta, hogy egyelőre érez szagokat és ízeket,de nagyon köhög és szédül.

Izoláltan él

Majka az otthonuk felső részén él egyedül, amíg meg nem gyógyul, hogy felesége, Hajni és a gyerekek ne fertőződjenek meg.

Volt, aki hazugsággal vádolta

Akadt olyan kommentelő, aki azt mondta, hogy Majka pénzt kap azért, hogy szimuláljon. A rapper rendesen kiakadt a feltételezésen – írja a Blikk.

Ki a fa**om adna fizetett hirdetést? Ki adna ilyenért pénzt? Ki fizetne azért, hogy én azt mondjam beteg vagyok? – vágott vissza Majka.

Szívvizsgálat miatt derült ki a betegség

Majka azt is elmesélte, hogy lett volna a közeljövőben egy kivizsgálása, mert ismét előjöttek a szívproblémái, emiatt pedig el kellett mennie egy PCR tesztre szerdán. A teszt eredménye ma jött meg, ami pozitív volt.

Pápai Jocival találkozott

A rapper az eredmény előtt Pápai Jocival is találkozott, ám nem ment közel, ugyanis már akkor sem érezte jól magát.

Kiemelt kép: TV2