A betegség Majkát sem kíméli! A rapper élő videóban jelentette be, hogy ő is koronavírusos.

Sportolás közben kaphatta el

„Én is elkaptam ezt a rohadék, fos vírust” – mondta Majka a pénteki élő videójában. A műsorvezető azt mondta, hogy valószínűleg hétfőn kaphatta el a fertőzést sportolás közben, mert többen is rosszul lettek onnan – írja a Blikk.

Fél a betegségtől

Majka elárulta, hogy nem tudja, hogy jó-e, hogy most túlesik a betegségen, mindenesetre fél tőle, hiszen ha bármi baja van az „mindig halálos” – viccelődött.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Gyász: meghalt Orbán Viktor kulturális főtanácsadója, a koronavírusos Szőcs Géza

Sokat vitatkozott a maszkviselésről

A rapper álláspontja szerint, ahol csak lehet minimalizáljuk a fertőzés lehetőségét és hordjunk maszkot, de nem mindig lehet maszkot húzni például sportoláskor sem, erről sokat vitázott az emberekkel.

Nem érzi jól magát

„Szarul vagyok, itthon fekszem, átlagos influenzás tünetekkel. Remélem, nem is lesz több tünetem. Mindig rettegtem tőle, hogy ha koronás leszek, hogy fogom kibírni” – mondta Majka.

Jobb lett volna nyáron útjára engedni?

 „Egyelőre még most vakarom a fejem – tette hozzá. Azt is mondta, talán nyáron teljesen el kellett volna engedni ezt az egészet és akkor talán könnyebben átment volna egy csomó emberen” – folytatta a rapper a videójában.

Reméli, hogy nem lesz rosszabb

„Vállalhatóan szarul vagyok, reméljük, nem lesz rosszabb, 38 fokos lázam van”- mondta Majka, majd hozzátette, hogy este hét órakor a Majka Official Youtube csatornán élőben bejelentkezve bővebb beszámolóban fog mesélni az állapotáról.

Kiemelt kép: Majka