Előkerült Müller Cecília, aki biztos nem örült annak, hogy így járvány idején miként üdvözli egymást Orbán Viktor és Pintér Sándor a minisztérium bejáratában.

Fotókon tűnt fel ismét Müller Cecília

Péntek hajnalban az Operatív törzs december 18-ai üléséről osztott meg pár képet a miniszterelnök, ezek közül az egyiken látszik az országos tisztidőorvos. Müller Cecília biztos nem örült volna, ha látja miként üdvözölte egymást Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter.

Egy hete nincs hír róla

Az országos tisztifőorvos, Müller Cecília legutóbb több mint egy hete, december 8-án jelent meg nyilvánosan az operatív törzs napi tájékoztatóján, amelynek amúgy március óta az arca és főszereplője szokott lenni. 

Helyettesítik

December 9-én, múlt héten szerdán már Galgóczy Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) osztályvezetője állt a kamerák elé az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese, Kiss Róbert alezredes mellett – írja a Telex.hu.

Nem árulták el, hogy hol van

Arra, hogy Müller Cecília hová tűnt és miért nem vett részt az elmúlt kilenc napban összesen hét alkalommal megtartott, élőben közvetített bejelentkezésein, egyetlen alkalommal sem tértek ki a tájékoztatón megszólaló hivatalos személyek.

Szokatlan volt a hiánya

Mivel az országos tisztifőorvos napokon át tartó hiánya szokatlan, a portál szerette volna megtudni, hogy mi lehet ennek az oka.

Szabadság, vagy valami más ok?

Megkérdezték, hogy az év végén esetleg szabadságra ment-e a tisztifőorvos, vagy valamilyen más okból nem szerepel.

Nagy csend

Hiába tették fel írásban már napokkal ezelőtt az erre vonatkozó kérdéseket, sem az operatív törzs sajtóközpontja, sem az NNK sajtóosztálya nem reagált.

Aggódtak érte

Müller Cecília egészségéért aggódó embereket sem tájékoztatják arról, hogy miért nem jelent meg az elmúlt héten a járvány elleni védekezés arcává vált, 62 éves tisztifőorvos a képernyőkön.

Maszkban lépett a minisztériumba

Péntek reggel maszkkal az arcán előkerült az egy hete hiányolt országos tisztifőorvos. Biztosan nem örült, amikor meglátta, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor túl szoros kontaktusba kerültek egymással, amikor kezet fogtak a minisztérium bejáratánál, korábban még ők is csak ökölösszeütéssel köszöntötték egymást.

Itt vannak a friss fotók

Kiemelt kép forrása: Facebook/Orbán Viktor