Elstartolt a TV2 maszkos műsora, a Nicsak, ki vagyok, amelyben két sztárokból álló csapat próbálja meg kitalálni, kik lehetnek a jelmezek mögött.

Mindenki ezt nézi most!

A sztárcsapatok

Az idei évadban változott a sztárcsapatok összetétele, ugyanis az egyik triót Ábel Anita vezeti, Csonka Andrással és Király Viktorral, míg a másik csapat Kajdi Csaba, azaz Cila irányítása mellett Pápai Jocival, illetve Mádai Viviennel igyekszik megfejteni a rejtélyeket. A műsorvezető pedig ezúttal is Tilla.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Izgalom izgalom hátán

A csapatok izgatottan várták a produkciókat. Elsőként a Ló érkezett, méghozzá a Metallica slágerével. Ezt követően a Kukorica lépett színpadra egy Justin Timberlake számmal, őt követte a Hattyú, végezetül pedig a Tigris nyűgözte le a csapatokat.

Az első kör végén jött a leleplezés

Az első kör végén máris jött egy leleplezés. A csapatokat nagyon megosztották a produkciók, jobbnál jobb tippeket sorakoztattak fel, ám az első kör végén el kellett dönteniük, kit szeretnének még énekelni hallani-látni és kitől vesznek most búcsút. Így hamar kiderült, hogy a Kukorica számára ért véget a verseny, így róla került le a maszk. A leleplezés után mindnekinek tátva maradt a szája, ugyanis Galambos Lajos bújt meg az álarc mögött, ezzel a leleplezéssel pedig Kajdi Csabáék zsebeltek be egy pontot, ugyanis Pápai Joci jól tippelte meg, hogy Lajcsit rejti a maszk.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

A Kukorica, azaz Galambos Lajos produkcióját itt nézheted vissza:

A második kör végén a Hattyú lepleződött le

A második kör végén a Hattyúról kellett lekerüljön maszk, ami Zsédát rejtette. Ebben a körben is Kajdi Csabáék csapata vitte el a pontot, ugyanis az végső tippjük Zséda volt.

A Hattyú produkciója itt nézhető vissza:

Utolsóként a Ló lepleződött le

Az utolsó körben a Tigrist engedték tovább, így a Ló lepleződött le, aki nem más volt, mint Cseh László, olimpia érmes úszónk. A csatapok közül ezúttal senki nem kapott pontot, ugyanis nem sikerült kitalálniuk, kit rejtett a maszk.

Kiemelt kép: A Hattyú, Nicsak, kivagyok – TV2