Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta hatalmas az öröm Dér Heniéknél, ugyanis az énekesnő első gyermekét hordja a szíve alatt.

Néhány hónappal ezelőtt volt egy vetélése

Heni és párja, Bakos Gergő a Nyerő Páros műsorában vallották be, hogy néhány hónappal ezelőtt Heninek méhen kívüli terhessége volt, elvetélt.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Nehezen dolgozták fel

A szerelmespár nehezen dolgozta fel a tragédiát, nagyon összetörtek, de egymásban tartották a lelket.

Kapcsolódó:

Erősebb lett a kapcsolatuk

Heni szintén a Nyerő Párosban árulta el, hogy a tragédia után rengeteg támogatást kapott párjától és a kapcsolatuk még erősebb lett.

Nemrég az eljegyzés is megtörtént

A műsor után Gergő feltette a nagy kérdést az énekesnőnek, aki boldogan mondott igent.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Aggódott a második terhességnél

“Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (…) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni” – mondta Heni.

Minden rendben van

“Féltünk, hogy esetleg most is rossz helyen ágyazódott be. (…) A világ legjobb, legmegnyugtatóbb érzése járt át minket, amikor megláttuk a monitoron, hogy minden a helyén van” – folytatta Heni a Story Magazinnak.

A plusz kilók miatt nem aggódik

“Nem érdekel, ha meghízom, a külsőmnél fontosabb nekem a bennem fejlődő baba. Majd ha megszületett, dolgozom azon, hogy visszanyerjem a régi formámat” – nyilatkozta Heni korábban a Storynak.

Már a baba nemét is lehet tudni

Pár nappal ezelőtt Heni egy tortás fotót tett közzé közzösségi oldalán, melynek az egyik fele kék volt, a másik pedig rózsaszín. A torta felvágását követően pedig kiderült, hogy az énekesnőnek kisfia lesz.

Cuki pocakos fotók

Heni több pocakos fotót is közzétett már az oldalán, nemrégiben pedig ismét egy nagyon aranyos képpel jelentkezett, melyben elárulja, hogy csinos szettjének alapdarabja, vagyis az szoknya eddig nem volt a szíve csücske, most azonban tökéletesen áll rajta.

Mutatjuk a képet:

Kiemelt kép: Dér Heni, LifeTv