Sírva búcsúzott Berki Krisztiántól felesége Farkasréti temetőben. Mazsi korábban azt kérte a gyászolóktól, hogy fehér ruhában érkezzenek a szertartásra. A szertartás 15 óra után ért véget. Krisztiántól több százan vettek búcsút, köztük sok híresség is elment a temetésre.

15:33 – A gyászolók elhelyezik a virágokat a síron

15:31 – Hajdú Péter megöleli Berki Krisztián özvegyét, Mazsit a szertartás után

15:30 – A fél éves Emma Mazsi húgának karjaiból figyelte édesapja temetését

15:28 – Elhelyezték az urnát a sírgödörben

15:27 – Berki Krisztián urnáján a kislánya plüskutyusa feküdt

15:20 – Ezt a lufit helyezték Berki Krisztián sírjára

Forrás: BPK

15:14 – A gyászolók utolsó útjára kísérik Berki Krisztiánt

15:12 Mazsi és a fél éves Emma kísérik Berki Krisztián urnáját

14:58 Rubint Réka és Schobert Norbi is elkísérte utolsó útjára Berki Krisztiánt

Forrás: BPK

14:53 – Hajdú Péter és menyasszonya a gyászolók között

Forrás: BPK

14:44 – Felesége búcsúzik Krisztiántól

Mazsi sírva búcsúzott Krisztiántól. Megköszönte neki a szerelmet, és megígérte neki, hogy a lányok jó testvérek lesznek. “Hálás vagyok neked, érted, és Emmáert, amíg csak élek, szeretlek!”

14:38 – Szögeczki Ágica a gyászolók közt

14:31 – Kökény Attila dalával elkezdődött Berki Krisztián temetése

Forrás: BPK

14:23 – Fehér rózsával érkeznek a gyászolók a Farkasréti temetőbe

Forrás: BPK

14:17 – Berki Krisztián urnája mellé lánya egy plüsskutyát helyezett el a ravatalon

Forrás: BPK

14:03 – Hódi Pamela, Natasa Zselyke és Mazsi is megérkezett már a Farkasréti temetőbe

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

14:01 – Berki Krisztián hófehér urnája a ravatalon

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

13:57 – Berki Krisztián sírján ez a fehér kereszt fog állni

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

13:50 – Kökény Attila már megérkezett a gyászszertartásra

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

13:43 – Berki Krisztián végső helyét már előkészítették a Farkasréti temetőben

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Berki Krisztián halála

Berki Krisztián holttestét május 6-án reggel 9 éves lánya találta meg lakásának erkélyén. Nati azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakarta. Majd telefonon kért segítséget, ezután érkezett ki a rendőrség a 9. kerületi lakásba.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az erkélyen a rendőrök egy sátorral zárták el Berki Krisztián holttestét

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Kábítószer

A mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrség még aznap sajtótájékoztatón közölte, hogy a 41 éves médiasztár lakásán többféle drogot találtak, már akkor azt valószínűsítették, hogy Berki Krisztián kábítószertúladagolásban halt meg. Azóta elvégezték már a boncolást, de annak eredményét nem hozták nyilvánosságra.

Ebben a házban bérelt lakást Berki Kriszitán

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Elfogtak egy férfit

A TV2 egykori sztárjának halála után jelenlegi feleségét is kihallgatta a rendőrség. Mazsi egy fotó alapján azonosított be egy férfit, akiről azt feltételezik, hogy Berki dílerje volt. A férfit el is fogták Vecsésen, aki tagadja, hogy drogot adott volna el Berki Krisztiánnak.

Kecskemétre költözött az özvegy

Gyászoló felesége, Mazsi Kecskemétre költözött a kislányával, Krisztián édesanyjával azonban folyamatosan tartják a kapcsolatot. A nagymama arról is biztosította az özvegyet, hogy bármiben segít nekik, amiben csak tud.

Képtelen elfogadni

Júlia azonban képtelen elfogadni, hogy a fia nincs többé. A Hot magazinnak beszélt arról, hogy Krisztián a halála előtt három nappal járt nála utoljára. Az asszony azt is elmondta, amióta megtörtént a tragédia, inkább fel sem megy az internetre, mert nem bírja olvasni a sok gyűlölködést, ami a fia halála kapcsán generálta az indulatokat.

Nőügyei

Berki Krisztián több ismert nővel élt együtt. Többek közt Oszter Alexandrával és Szabó Zsófival is. Később összejött Hódi Pamelával, akivel egy közös lányuk született, a most 9 éve Natasa Zselyke. Miután tönkrement a kapcsolatuk, Krisztián elvette feleségül Mazsit. Ugyan halála idején nem éltek együtt, de állítólag békülőfélben voltak. Ebből a kapcsolatból egy kislány született, a most fél éves Emma.

A temetés

“Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26.-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet.”  – írta pár nappal ezelőtt Mazsi közösségi oldalán.

Mindenről gondoskodtak

“Gondoskodtunk arról is, hogy az érkező virágokat tudjuk fogadni. Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek. A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra” – nyilatkozta Mazsi, aki arról nem beszélt, hogy koporsós vagy urnás temetés lesz-e.